A párom a napokba beteg lett majdnem 39fokos láza volt, hideg vizes borogàst tettem a homlokàra csuklójára, de mondta hogy valami hidegebb kell, hàt a fagyasztóban volt szilvás gombóc azt nyomta a fejéhez , de másnap azt mondta hogy a hasàn és a????
Folytatás:hasát és a hàtàt ugy érzi mint ha leégett volna a napon
Pedig nincs rajt semmi kiütés, a làza elmúlt màr csak nàthàs
Miért lehet ez?
Nincs semmi allergiàja, nem allergiás a mosószerre se tüsfürdöre ugy érzi ha hozzàér valami mint ha le lenne égve a naptol
De semmi nyoma , és szoliba sem jàr
2 tippem van:
1. Nem tette rá oda is a fagyos cuccot? Mert ha közvetlenül érintkezik a fagyos zacskó a bőrrel, okozhat fagyási sérülést. Ezért kell mindig konyharuhába vagy valami anyagba tekerni a fagyos zacskót.
2. Covid. Amikor én elkaptam, 1 éjszaka fájt a bőröm, nem érhetett hozzá semmi. Lázasan vacogtam, de nem tudtam betakarózni sem.
Elösször hideg vizes borogatàst tetem homlok 2csuklójàra
Majd utàna mondta hogy zacskóba tegyek be egy db szilvàs gombócot majd azt fogta oda a homlokàhoz
A többi test rész nem kapott borogatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!