Fagyasztott szilvás gombóc újra fagyasztása?
Véletlen nem raktam fagyasztóba a mirelit gombócokat, és kiengedett. Gyors bedobtam a fagyasztóba....menthető ez még. Ha újra megfagyott kifőzhetem vagy kuka?
Mennyi idő mire megfagy megint?
Aki amellett kardoskodik, hogy nem szabad húst visszafagyasztani, azoknak láthatóan fogalmuk sincs róla, hogy hányszor és hányszor vásárolnak a hentesnél lefagyasztott és kiolvasztott húsokat. Amiket aztán ők nyugodt szívvel lefagyasztanak, majd megeszik és csodák csodája még élnek! Mert remélem senki nem hiszi, hogy a péntekre berendelt húsok maradékát kidobja a hentes.
Ez a fagyasszam-ne fagyasszam történet túl van lihegve, az egyetlen titok csak annyi, hogy mennyire maradt friss a hús az első és a második fagyasztás esetén. A többszörös fagyasztás - friss hús esetén - mindössze annyi hátránnyal jár, hogy elfolyik a hús leve, ami az ízének nem szokott használni.
És most jöhet a lepontozás!:)
"azoknak láthatóan fogalmuk sincs róla, hogy hányszor és hányszor vásárolnak a hentesnél lefagyasztott és kiolvasztott húsokat"
Sehányszor.
Több üzletben dolgoztam hentesként, soha, sehol nem csináltak ilyet.
Te is tudod, hogy ez nem igaz, vagy nem vagy hentes!...elvégre a net mindent elbír.
100 éve főzök, simán megállapítom már a pultban egy húsról, hogy fagyasztott volt vagy sem, de amikor a papír is átázik rajta, akkor ha lettek is volna kétségeim, azonnal elmúlnak.
Én úgy gondolom, hogy inkább fagyasztott legyen, mint büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!