Epilepsziásoknál lehet ez?
Figyelt kérdés
Epilepsziás betegnél lehetséges az hogy piros, kék szint lát és elkezd fájni a feje? vagy utalhat rá?2021. dec. 20. 20:54
1/3 anonim válasza:
Ez inkább migrén-gyanús, elég sokszor kíséri ugyanis a fejfájást úgynevezett aura látás (különböző formák, színek, többnyire a látómező szélein). Nekem retina migrénem van. 4-5 havonta egyszer az egyik szemem külső szélén beúszik egy fényes cikk akk-vonal, és 1-2 percig ott idegesít egy kis kék árával, utána rövid ideig fáj a fejem. Kivizsgáltattam (elsőre halálra rémültem miatta), de nincs szervi baja a szememnek, retinámnak, ezt a migrén okozza. Lehet, hogy epilepsziában is előfordul, de nálam, mikor kizárták a retinaleválást, rögtön migrén re gyanakodtak.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem eeg vizsgálat eredménye fokozott hátéraktivitás látható . Orvos nem mondott semmit csak papirt küldött.Nem tudom értelmeni 8 hz ,bheta magas.
2021. dec. 24. 10:25
3/3 A kérdező kommentje:
epilefotm jelek láthatók.
2021. dec. 24. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!