2/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Miért ne lehetne?
De ha a háziorvostól megkérdezed ő is megmondja
4/6 anonim válasza:
Ez az oltás most mindenkinek nagyon jó kategória, aztán ha te vagy a kivétel akkor úgy jártál. Nem egy epilepsziás megbánta. Évek óta nyugvó állapot előjött és napi szinten vannak a rohamok, nem egy ilyet olvastam. Persze erre rákontráz rögtön valaki más, hogy ő epilepsziás és neki meg semmi baja bibi. Hát elég totó-lottó.
5/6 anonim válasza:
Igen,én is epilepsziás vagyok és megkaptam mindkettőt.:)
6/6 anonim válasza:
Szintén, mint #5.
Szakorvostól jóváhagyást kértek ugyan de súlyos episként is megkaptam és a világon semmi bajom nem lett tőle. Viszont, egyéb betegségek miatt a többszörösen veszélyeztetettek közé tartozom, nagyon fontos volt számomra, hogy megkapjam,
és a harmadikra oltásra is regisztráltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!