Epilepsziások, szoktatok valami furcsát, rosszat érezni a fejetekben? Nem tudom hogyan lehetne rendesen megfogalmazni. Többi lent.22/L
Szia. Én 5 éve vagyok epilepsziás.
Az elején csak a kríziseim voltak jelen, de kb 2 éve lett a sötéttől egy pánikrohamom, ami epilepsziás rohammá vált. Azóta nagyon parázok, hogy véletlenül se kerüljek full sötét helyre, emellett a fények is zavarnak, a minták, a színek, emellett sok más is. Nekem is berögződtek ezek a félelmek és nagyon sokszor rámtör, ilyenkor én is valamit érzek a fejemben, hogy nem okés.
Azt tudom tanácsolni, hogy mindenképp fordulj egy pszichológushoz, nekem nem vált be, mert elég főnök típus vagyok, így nem bírtam 2 alkalomnál tovább, de mindenkinek ajánlani tudom.
19/L
Szia!
Az egész mindig "rázkódásokkal" kezdődött.
Órák, napok elteltével a "kilengések" egyre nagyobbak lettek.
Amikor már elestem egy ilyen miatt, sejtettem, hogy jön az action, eszméletlen leszek előbb-utóbb.
Amennyire lehet egy ilyen sztorinak "happy end"-je, az megtörtént, be lett állítva a gyógyszerem, tünetmentesen élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!