Édemes orvosi műhiba miatt perelni?
Figyelt kérdés
Már 4 éve jártam egy bizonyos korhazba ( nem nevezném itt meg ) nagyon súlyos tünetekkel , de mindig elküldtek, mondvan nem tudjak mi az ( minden bizonyíték a regi leleteken megvan nekem ) és kb egy hónapja úgy orvoshoz mentem egy másik korhazba és kiderült hogy agydaganatom van ( mint kiderült évek óta fejlődik bennem ezért van az hogy az elmúlt pár hónapba már alig birok lábra állni is nagyon sokszor ) és azt mondta ez az orvos , hogy egyszerűen nem érti , hogy ennyi év alatt hogy nem vettek a súlyos tünetekrol tudomást és lesz*rtak. A daganaton kívül olyan súlyos testi tuneteim vannak amit csak plasztikai beavatkozással lehet eltávolítani súlyos pénzekért . Arról nem is beszélve , hogy a 4 év alatt rengeteg ejjel és nappal sirassal és remenytelenseggel ment el.2021. dec. 19. 15:33
1/5 anonim válasza:
Egy probat meger. De miert csak most mentel masik orvoshoz? Ha nekem 4 even keresztul valami olyan bajom lenne, amit nem tud az orvos felismerni, egyertelmu, hogy egybol elmegyek egy masik orvoshoz, es addig jarok, amig az egyik el nem mondja, mi az.
2/5 anonim válasza:
Az orvosok összezárnak. Az az orvos valószínűleg nem is emlékezne rád, akinél 4 éve voltál. Szerintem csak az idődet és a pénzedet pocsékolnád. Szerintem azt az energiát és anyagi ráfordítást inkább költsd most magadra :( Holló hollónak nem vájja ki a szemét....
3/5 A kérdező kommentje:
Rengeteg orvosnal voltam , megszámlálhatalan, de rengetegszer kerultem vissza ugyan ahhoz az orvoshoz akinek látnia kellett volna a problémát
2021. dec. 19. 16:37
4/5 anonim válasza:
Csintak MRI-t már korábban ? Azon nem latszott vagy nem is küldtek el anno ilyen vizsgálatra ? Mert akkor egyből kiderült volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!