Egyszerű gyomorrontás lehet vagy más?
Figyelt kérdés
Faterom egyik pillanatról a másikra rosszul lett, szédül, hányt kétszer. Már valamivel jobban van.
Vett be B6-ot, Panalgorint.
Ez ma jött elő. Állítása szerint a déli ebédtől amiből délután fogyasztott olyan 4-5 óra fele. Előtte semmi baja nem volt.
Lehet egyszerű gyomorrontás?
2021. dec. 15. 21:02
2/4 anonim válasza:
Lehet gyomorrontás, és az is lehet, hogy bujkál benne valami betegség. Ha nem lázas és más tünete nincs, akkor inkább gyomorrontás és holnapra jobban lesz. Kicsit célszerű ilyenkor diétázni.
3/4 A kérdező kommentje:
Szédült majd hányt, illetve hidegrázása volt és köhögött is, de szerintem az csak azért mert hányt.
Remélem csak gyomorrontás, na de nem értem mitől.
Mindent szeret sose volt ilyen, hogy csak úgy hányt egy adott ételtől.
2021. dec. 15. 21:35
4/4 A kérdező kommentje:
Én is ugyanabból az ételből értem és nekem semmi bajom. (Még)
2021. dec. 15. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!