Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Félsz, hogy elkapod a covidot?

Félsz, hogy elkapod a covidot?

Figyelt kérdés
Kollégáim közül egyre többen esnek át rajta. És van egy két rettegő aki nagyon fél, hogy előbb utóbb el fogja kapni, és akkor mi lesz...

2021. dec. 13. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem felek egy nathatol. Ez a hisztisek betegsege. Behisztizik magukat a korhazba ott korhazi fertozest kapnak es mennek a lelegeztetore. Olyat nem ismerek aki hiszti es retteges nelkul is komolyan beteg lett volna ezzel a nathaval.
2021. dec. 17. 11:27
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
10.Igy igaz!
2021. dec. 17. 11:27
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
Túlestem rajta 2 hónapja. Nem volt kellemes, mint egy keményebb influenza, lenyomja az embert pár napig az tény. Félni nem féltem, ha féltem volna, már nem élnék szerintem. Optimistán álltam elé, felvettem a harcot vele és győztem.
2021. dec. 17. 17:46
 14/16 anonim ***** válasza:
44%
Igen én félek, már gondolkodom az oltáson!
2021. dec. 18. 04:25
 15/16 anonim ***** válasza:
43%
Nem félek. Most temették el a 3x oltott ismerősömet. Az oltástól sokkal jobban félek így be sem oltattam magam.
2021. dec. 18. 11:10
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Természetes, hogy van félelem bennünk, de van valami amitől jobban kellene félniük az embereknek.

Bár Armageddon Isten igazságos háborúja lesz, ha semmibevesszük az útmutását, az életünkbe kerül.

2021. dec. 18. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!