Hány vakcinát lennél hajlandó beadatni, hogy el ne kapd a Covidot?
"Hány vakcinát lennél hajlandó beadatni, hogy el ne kapd a Covidot?"
Én nem félek a Covidtól, annál inkább azoktól a férgektől, akik annyira gerinctelenek, hogy másról sem tudnak beszélni csak erről a szarról, mintha az életben nem lenne más probléma.
Szerintem az emberek a legnagyobb gennyládák ezen a földön, szóval csak tőlük félek! :-)
Az agyhártyagyulladás azért jutott épp eszembe, mert azt hiszem a hölgy baja ez volt, aki meghalt mert elküldték minden kórházból. Tudjátok, amit Kásler "igaz történetekkel való szórakoztatásnak" nevezett.
Na de tényleg... Eleve azt sem értettem, hogy miért dobták ki a betegeket az első hullámban a kórházakból. Értem én, hogy talán sokan kerülhettek volna kórházba. De éppen most létező betegeket kidobni a talán majd egyszer, nem biztos, de mivan ha igen, amúgy valószínűleg nem, de jobbb óvatosnak lenni koronavírusosokért? Meg miért volt elsőbbségük? Mert ez az...Beteg se vagyok még, de tartogatnak nekem egy helyet, le van foglalva.
Sajnálok minden beteget, a koronást is, de ez akkor sem állapot, nem lenne szabad egyáltalán korlátozni a betegellátást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!