Félsz, hogy elkapod a covidot?
Igen, mert rizikócsoportos vagyok és a szervezetem nagy valószínűséggel nem tudna megbirkózni vele.
Azért azt sem mondanám hogy elbarikádozva rettegek, pl az elmúlt egy hónapban is kétszer voltam külföldön csak úgy kedvtelésből (oltva, mindent betartva) de azért bennem van hogy basszus, vigyázni kéne. Mindig megfogadom magamban hogy ezután leállok és otthon leszek biztonságban, nyugiban. Talán most hogy jönnek az ünnepek, be is tudom tartani.
Én tartok tőle..
Valószínűleg rizikócsoportos is vagyok.
A haláltól kevésbé tartok, a kórháztól már igen.
A poszt-COVID-tól meg nagyon. Nem akarok sem szívproblémákat, sem heges tüdőt, sem olyan krónikus fáradtságot, amitől se tanulni, se dolgozni nem tudok.
Igen, mert voltam már covidos és az nagyon rossz volt. Főleg a post-covid, több hónap volt mire rendbejöttem utána pedig fiatal vagyok.
Remélhetőleg így oltás után ha el is kapnám nem viselne meg annyira, de azért akkor sem szeretném.
Influenzának covid lett a fedőneve...
Tünetei meg nincs sok különbség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!