Miért fejlettebbek ma a fiatalok?
Én 20 éves vagyok, és azt veszem észre magamon, és mindenkin is, hogy mintha kifejlődöttebbek lennénk, mintha 100 évvel ezelőtt éltünk volna. A lányok olyan gyönyörűek, szép arc, nőies vonalak, mi fiúk meg mintha jobbképűbbek, magasabbak, és izmosabbak, formásabbak lennénk, meg a lábunk is arányos a testünkkel, nekem pl vastag lábam van, van egy kis csípőm, és fenekem is. Régi képeken, olyan mintha nem lettünk volna így kifejlődve. Mi lehet ennek az oka? Talán a jólét, a mindennel dúsított élelmiszerek? Várom a válaszokat
F/20 83kg,187cm.

Az átlagmagasság nőtt az évtizedek alatt, az élelmiszerek minősége pedig javult. Több szénhidrátot eszünk, és jóval több húst. Fillérekből be lehet szerezni akármilyen élelmiszert. Az esszenciális vitaminok is beszerezhetőek kapszulákban.
Én úgy látom viszont, hogy pont a jó kiállású/megjelenésű fiatalból van kevesebb, több elhízott vagy sovány fiatal van. Mentálisan mindenképp gyengébbek mint az előttük lévő generációk.

Régen alacsonyabbak voltak az emberek, de mégis miben lettek volna “fejletlenebbek”?
Sőt, akkor a férfiak nagy része kemény fizikai munkát végzett, nem nagyon tudott meghízni meg piszkafa se maradt, mint sok mai nyüzüge srác.
A nők közül is sokaknak kellett dolgozni, na igaz, amellett nem volt idejük napi szinten sminkelni meg a legszebb ruhákat hordani. Az úri asszonyok (és férfiak) persze más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!