Gyilkolási vágy és fejlettebb érzék szervek?
Figyelt kérdés
Nyári szünettől kezdve kialakult bennem egy ember gyűlölet és mikor találkozok egy-el is simán megölném. Viszont amióta ez van azóta képes vagyok megérezni másokban a dühöt, hazugságot és gyilkolási vágyat. (ilyenkor elkezd a gyomrom remegni és késztetést érzek, hogy megöljem. Ez nagyobb érzés mint amilyen szokott lenni.) Ez nem hülyeség és ha lehet èrtelmes válaszokat várnék. Illetve reakció időm is javult sokkal. Ezeket mind leteszteltem többször is mert azt hittem, hogy behaluzom. 10-ből 10 szer megmondtam mikor hazudott. És a srác póker arccal nézett közben. Válaszokat előre is köszi.2018. okt. 11. 21:51
3/7 anonim válasza:
Menj aludni késő van, holnap korán oviba kell kelni
4/7 anonim válasza:
szerintem meg vámpír, de minimum medvedisznó (nem ember)
5/7 anonim válasza:
Nem másokban érzed ezeket, hanem főként saját magadban. Viszont lehet, hogy amióta magadban megtapasztaltad ezeket az érzéseket, érzelmeket, másokon is könnyebben észleled őket.
6/7 A kérdező kommentje:
Èrtem. Azért vérfarkas meg vámpír se vagyok. :D Azért köszi a válaszokat.
2018. okt. 13. 22:30
7/7 anonim válasza:
én nagyon érzékeny vagyok az emberekre. nem mondom, hogy gondolatolvasó lennék, inkább csak valahogy érzem a hangulatukat, vagy energiának is mondhatnám. rendesen gyűlölök emberek közt lenni, még a boltba kenyérért lemenni is olyan, mintha csatába mennék. lehúznak egy pillanat alatt úgy, hogy hozzám sem kell szólniuk. elég, ha ránézek valakire, körülnézek... kevés olyan emberrel találkoztam, akinek a közelében tudok maradni. igazából kinyírnék mindenkit a pichhába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!