Férjem programozó napi 10 órákat ül a monitor előtt. Érdemes neki derék párnát, ülőpárnát, lábtámaszt egyéb segítő eszközöket venni? Ha igen, miért és melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 14:49
1/11 A kérdező kommentje:
Néztem egy videót, amiben azt mondták, hogy ezek a párnák "erővel" visszanyomják a derekat és emiatt a gerinc további szakaszának kell átvenni azt a pozíció változást amit eddig a teljes gerinc biztosított és pl akkor nyakra fog terhelődni és az fog fájni szóval semmivel nem lesz jobb megoldás. Egyetlen megoldás az állva dolgozás és izom erősítés. Van aki ért a témához és mégis tud valami tanácsot adni, hogy mivel tudnám óvni a helytelen tartás okozta hosszútávú következményektől?
2021. dec. 10. 14:52
2/11 anonim válasza:
Ülésnél a labda vagy térdeplőszék támla nélkül a legjobb.
Meg ha van egy emelhető asztal, álló magasságig. Nekem ez volt az amit azonnal beszereztem, amikor homeofficera lettünk ítélve.
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Ezeket csak kipróbálás után érdemes megvenni, mert nem mindenkinek ugyanaz jó.
6/11 anonim válasza:
Ma ajánlották nekem a Backmed memóriahabos ortopédpárnát.
7/11 anonim válasza:
A párnák és egyéb ortopéd cuccok csak rontanak a tartásproblémákon.
Fitness labdán ülés vagy az emelhető asztal segít.
Meg egyébként a rendszeres testmozgás.
8/11 anonim válasza:
7-es...ez nem igaz. A mozgás igaz. És amúgy a farokcsont problémára a labda se igazán jó. Valamint megnézem,ahogy beteszed az autó ülésére.
9/11 anonim válasza:
#8: a labda nem autóba való, hanen asztalhoz.
A szállítasa meg úgy történik, hogy odaviszed és felfújod helyben.
10/11 anonim válasza:
9-es...nem mondod, hogy nem autóba való? Ne nézz ennyire butának, ironikus voltam. Akinek puhán kell ülnie az ortopédpárna a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!