Volt evészavarosok! Hogy gyógyítottátok meg a kapcsolatotokat az étellel? Intuitív étkezés?
Szívesen írok arról hogyan állok. Mostanában pozitívum hogy egyre többet megyek társaságba, ápolom az emberi kapcsolataimat. A negatívum hogy még mindig "félek" az ételtől. Csak a comfort ételeimet eszem meg szorongás nélkül. Igazából a szakemberrel most a lelki oldalát boncolgatjuk az evészavaromnak. Egyre többet merek beszélni, és foglalkozni az érzelmeimmel, ami őszintén fájdalmas, de hosszú távon hatásos, hiszen nem folytom el, mint ahogy eddig tettem.
Szerintem jó úton vagyok, csak ez még egy hosszú történet lesz lelkileg.
Szia!
Jó ideje nem írtam, de még járok szakemberhez minden héten. Fényévekkel boldogabb vagyok. Rendeztem a legtöbb konfliktusomat, sokat vagyok a barátaimmal, már nem szigetelődök el úgy mint régen. Még mindig van mit csiszolni, hiszen nekem az evés nagyon érzelmi alapú lett, és még mindig vannak ételek amiket félek megenni, de szépen lassan szerintem a helyes úton haladok előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!