Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A vízipipa ugye nem káros?

A vízipipa ugye nem káros?

Figyelt kérdés
Szeretném ha megerősítenétek, ugyanis egy csomó cikket látok amikben azt írják hogy nagyon káros, és százszor károsabb mint a cigaretta, ez bántja a lelkiismeretemet :S
2010. szept. 5. 17:07
1 2
 11/14 anonim válasza:

1 VP dohányban nnincs kátrány csak ha barom vagy és össze vissza égeted a dohányt akkor káros

2 Nikotin tartalma asszem 0.07% ami meg megint csak nem olyan nagyon sok

3 a viz és a csö lehüti a füstöt tehát megint kismillió káros anyagnak annyi

4 viz jobban szűr mint a szürő/csiga

5 egy vp füstje ha jol csinálod 150-200 szál cigi ha egyedül szivod de megint csak a füst menyiségére nem a minöségére gondolok

6 ritkábban vp-zel mint cigizel szval nem annyira káros mint a cigi messze nem ,de káros . Ma mi nem az?:O

2010. dec. 22. 20:35
 12/14 anonim válasza:
Szerintem nem káros, de én azon az elven vagyok, hogy azért élek, hogy jól érezzem magam, nem azért, hogy 150 évig éljek, káposztát szopogatva. Lehet épp holnap elüt egy autó, meghaltam, vagy rámzuhan egy meteorit( miért is ne?:-o) úgyanúgy meghaltam. Akkor már azt a kis hátralévő földi életünket élvezzük már ki :)
2013. máj. 5. 14:20
 13/14 AceHardlightHUN válasza:

igaz 3 éves poszt de még él

találós kérdés láttál vizipipázástol köhögö arabot? HÁT NEM

tüdőszűrő orvos mondta nekem hogy szívhatom mert bemérték előtte és utána :P am én jeget is szoktam bele tenni mert lehűti a füstöt és a rákkeltő anyagok 800 fokon jönnek elő

2013. dec. 26. 14:54
 14/14 anonim válasza:
Hi, és ilyen "shiazo" ízesített kővel ugye nem káros(semennyire?)
2014. jún. 27. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!