Most káros vagy nem káros a vizipipa?
Figyelt kérdés
Anya azt mondja hogy igen,de barátaim is vizipipáznak,és ők azt mondják hogy csak aroma,nem káros.(mert én úgy tudom h van a dohány amit elégetsz ami egyértelműen káros gondolom,és van a sima aroma vagy mi aminek csak vmilyen íze van.2011. okt. 18. 17:06
3/11 A kérdező kommentje:
Istenem most akkor mi?
2011. okt. 18. 17:17
4/11 anonim válasza:
Is-is. Olvasd el ennek a cikknek a végét: [link] Onnan, h WHO
5/11 anonim válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
Értem,de akkor nem értem hogy már 13 éves gyerekek miért vizipipáznak mikor valamennyire csak káros...
2011. okt. 19. 19:05
7/11 anonim válasza:
Nem egyszerű kérdés mindenki mást mond az igaz h káros mert DOHÁNY vagyis nikotin de a vizipipa megszűri nagy részét s ami a tüdőbe jut az már szinte semmi
de használj shiazot mert az KAVICS vagyis ÍZESÍTETT KAVICS
+az orvosok kamuznak mert a vizipipa egyre nagyobb ellenfelet jelent a ciginek, van orvos barátom s tőle tudom h ha gyógyszert írnak fel azért kapnak pénzt vagyis a cigi k*rva káros amitől az emberek betegek lesznek majd elmennek az orvoshoz aki felír nekik gyógyszert
heti 1-2x szívsz akkor semmi bajod se lehet (persze dohánnyal, ha shiazoval akkor bármennyiszer szívhatsz csak legyen rá pénzed ;)
8/11 anonim válasza:
Nyilvánvalóan káros. De te még kicsi vagy ehhez.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Shiazót szívj, mint mondtál előttem is...az nem káros egyáltalán, 0% nikotin, 0% dohány, 0% kátrány...sokkal nagyobb "füst" (ami igazából vízpára), nem szédülsy be tőlle, nem kaparja a torkod bármennyi szívás után stb. stb. stb....;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!