A vízipipa ugye nem káros?
Olvass vissza, rengeteg ilyen kérdés van, miért kell megint vitát szítani?
Amúgy káros, de közel sem annyira, mint a cigi!
Füstöt lélegzel be. Szerinted miért ne lenne káros?
Amúgy meg mi az, hogy bántja a lelkiismereted? Ha a tüdőd egészsége foglalkoztat, akkor nem szívok bele füstöt, lehetőleg szmogot se (bár sajnos ez nem megoldható).
Vagy nem értem :S Ha akarod csinálni, csináld, szerencsére saját magad rongálod vele, engem nem :) Részegen ne vezess, mert akkor elüthetsz, de addig csináld kedvedre.
ömm elsőnek elárulom hogy nagyon nincs kátrány a vizipipa füstjében, és amióta a kérdést kiírtam ötvenszer rájöttem hogy igen káros, de nem annyira mint a cigi :)
csak ugye a sok barom tudós nem ért a pipához és ráteszi a dohányra a szenet ami következtében tényleg rohadt sok benne a kátrány meg a nikotin és hát ezt a baromságot bemondják a tévében...
a cigi is főleg a kátrány miatt káros, mivel a vízipipa füstjében nincs, mivel nincs papír ami elégne, így 1 pont a vízipipának, meg még a víz is szűr vmennyi anyagot a füstből.
viszont vízpipával sokkal több füstöt szívsz, kb 10 zálnak megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!