Hogyan éled meg a kakilást?
LOL
Amúgy örülök, hogy pár percig nyugiban ülhetek, és nem zavar senki.
Szerintem jobban nem is kezdődhet a nap, mint egy jó nagy wc-vel. Nincs annál rosszabb, mint mikor már eljöttem otthonról és akkor érzem a szükséget, de nincs lehetőségem budira menni, vagy egyszerűen csak gátlásos lányként nem tudok a munkahelyemen :(
Az első válaszon nagyon jót nevettem :D
Megvan már a magunk macska-egér játéka. 10.30kor munkahelyi meeting. Rendre 10:27kor jön meg az inger, hogy menni kéne, dehát nincs idő, szóval visszatartom. Meeting végére már rég elmúlt az inger. Bruncholok egyet és dolgozom tovább. Valamikor 12:30 környékén tér vissza, de akkor kb kézzel kell visszatartanom amíg ki nem érek a mosdóba, olyan elemi erővel követeli a jussát.
Néha ki kell nyitnom a számat, hogy a távozó tömeg okozta vákuum helyére levegő tóduljon, nehogy beszippantsa a szemgolyóimat, vagy behorpadjon a homlokom.
A nap legjobb része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!