Milyen oka lehet, hogy könyvátrban/könyvesboltokban tömegekben jön ránk a kakilás?
Mariko Aoki a jelenség neve. Mindenki szembesült azzal, hogy könyvátrban, könyvesboltban hirtelen ránk jött az azonnali kakilás ingere. Most így elsőre azt hinné az ember, hogy palvovi reflex, mert a férfiak újságot olvasnak a WC-én. Viszont ez nőknél is így van. Hoppá 😊
Próbálták a papír vegyianyagával és a titnátval embereken kísérletezni, de nem az az oka. Mi lehet a rejtélyes ok vajon?
1kis kedvcsináló https://www.youtube.com/watch?v=7oxATa2-t1I
Rendszeres könyvtárba járó vagyok, sőt egy időben könyvtárban dolgoztam. De sosem tapasztaltam ilyet. Mondjuk másnál sem. Nő vagyok.
Ja, könyvesboltba is rendszeresen járok. Ott sem fordult ilyen elő.
Biztos van ilyen fóbia, magyarul, pánik betegség, amikor a pánikot kiváltó ok a sok könyv lehet.
Ez azonban kifejezetten ritka, nem jön rá tömegekre az említett inger, nem állnak sorban a mellékhelységek előtt a könyvtár látogatók, sőt kifejezetten nem jellemző, hogy a könyvtárak WC-jét használják.
Multkor voltam könyvtárban. Ott álldogáltam magamban. Odajött a könyvtáros és érdeklődött, hogy mit keresek? Van-e könyvtárlátogatási kártyám? Mondtam neki, hogy csak székrekedésem van. Nem értette meg és megkért hogy hagyjam el a könyvtárat. Hogy lehet ilyen szívtelen?
6 "Te nem is jarsz konyvtarba."
Honnét veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!