Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen oka lehet, hogy könyvát...

Milyen oka lehet, hogy könyvátrban/könyvesboltokban tömegekben jön ránk a kakilás?

Figyelt kérdés

Mariko Aoki a jelenség neve. Mindenki szembesült azzal, hogy könyvátrban, könyvesboltban hirtelen ránk jött az azonnali kakilás ingere. Most így elsőre azt hinné az ember, hogy palvovi reflex, mert a férfiak újságot olvasnak a WC-én. Viszont ez nőknél is így van. Hoppá 😊

Próbálták a papír vegyianyagával és a titnátval embereken kísérletezni, de nem az az oka. Mi lehet a rejtélyes ok vajon?

1kis kedvcsináló https://www.youtube.com/watch?v=7oxATa2-t1I

2021. okt. 3. 12:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%
Jót nevettem, köszi!
2021. okt. 6. 00:47
 12/28 anonim ***** válasza:
89%
Mert az emberek már szarnak az könyvekre meg az olvasásra.
2021. nov. 9. 13:52
 13/28 A kérdező kommentje:
Lehet a tudatalatti így tör felszínre? A bél meg ki?
2021. nov. 23. 18:29
 14/28 anonim ***** válasza:
88%
kamu az egész
2021. dec. 6. 23:22
 15/28 anonim ***** válasza:
77%

a szorongás lehet az oka

sok ember szorong tömegben, mert nem érzi magát biztonságban

ennek sok oka és szintje lehet

és a szorongás általában hasfájást okoz

persze ezt egy ilyen gyerekes kérdés feltevőjének felesleges magyarázni

maradj meg a kifestő könyveknél, az a szinted

2021. dec. 19. 09:29
 16/28 anonim ***** válasza:
75%
Magadrol beszelsz.
2021. dec. 30. 19:23
 17/28 anonim ***** válasza:
25%
Lehet valami igazság abban amit írsz. Csendben kell lenni valamennyire, emiatt visszafogod magad, minden téren, de minél inkább próbálod visszafogni magad, a feszültségnek ki kell jönnie valahogy, és puff már jön is a kaki.
2022. máj. 19. 06:08
 18/28 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a hirtelen az ember elé táruló nagy választék miatt lehet. Érdekes, hogy ez többeknek ismeretlen. Pedig amúgy akármilyen könyvtárban voltam idáig, mindig olyan enyhe fingszag volt mindenhol.
2022. szept. 13. 21:42
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én régen sokat jártam tanulni, internetezni az egyetemi (egyetem épületében) lévő könyvtárba, de azt se tudom, hogy van-e ott vécé...
2022. szept. 13. 22:36
 20/28 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Nem volt túl elhivatott, mert nem ajánlott valami könyvet, amiben olyan diéta van, ami jó a székrekedés ellen?

De lehet, látta rajtad, hogy hülyéskedsz, vagy pedig roma vagy és rossz tapasztalatai vannak a cigókkal, és azért küldött el.

2022. nov. 10. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!