Érdemes most felvenni a harmadik covid oltást?
Figyelt kérdés
Tervbe volt, hogy az oltási héten felveszem a harmadik oltást, de van egy olyan érzésem, hogy tavasszal már lesz omikron variáns elleni vakcina, aminek a felvételét szintén javasolják majd, ezért inkább megvárnám azt. Nem vagyok oltásellenes, de ez már nekem is sok. Nem szeretnék 3-4 havonta oltakozni.2021. nov. 29. 06:21
1/9 anonim válasza:
Pedig 3-4 havonta fogsz oltakozni, minden héten jönni fog az új mutáns nyugi
Az X-men-ben nincs ennyi mutáns mint amennyi a közel jövőben lesz.
2/9 anonim válasza:
Én megkaptam a múlt héten a 3.at. Negyediket tavasszal viszont biztos hogy nem kérek. Nekem is sok. Elég.
3/9 anonim válasza:
Én nem fogom a 3.at sem, dióhéjban: átverve érzem magam, elég volt.
4/9 anonim válasza:
Ennyi semmirekellő nyavalygó patkányt... Puha egy világban élünk. Remélem a Covid újabb variánsai ritkítanak még egy kicsit a csordán.
5/9 anonim válasza:
#4: ennyi rosszindulatú, ítélkező patkányt... "... stb ..." 😂
7/9 anonim válasza:
"Nem szeretnék 3-4 havonta oltakozni"
Ezt már 1 éve is nondták, higy ez lesz, ezért én el sem kezdtem. Már átestem, az oltás már nem tud ezen tovább javítani.
8/9 anonim válasza:
Most olvasom, hogy a Pfizer a negyedik oltás felvételén túl már biztat mindenkit az új vakcinasorozattal, a szupermutánsra készülő szupervakcinájuk megjelenésével, na az megold mindent gondolom. Hát rám már ne számítsanak és szerintem túlléptünk egy határt ami már sokak szemében nevetséges. :)
9/9 Senior Séf válasza:
Hát persze, hogy érdemes most felvenni a harmadik covid oltást. Mire az immunrendszered kiheveri az oltás hatását, itt lesz az új, omikron variáns, és mehetsz a következőért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!