Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tanárok miért hazudnak az...

Tanárok miért hazudnak az oltással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem értem. Nekik nem az lenne a legjobb, ha a lehető legtöbb diák be lenne oltva? Az öcsém iskolájában a legtöbb tanár azt mondta, hogy nem kellene oltani egy gyereket sem, mert sorra hullanak ki. Jelenleg a 7-es és 8-os diákok fele otthon vagy kórházban fekszik. Mindegyikük az oltás után pár nappal, max. 1 héttel lett rosszul. Az elmúlt hónapban 9 alkalommal jött mentő az iskolához, mindig frissen oltott diákot vittek el. Szerintük.

Ez miért jó nekik? Miért hazudnak ilyet?

Mi céljuk van azzal, hogy a diákok felét hazaküldték? Mert ez a része igaz, láttam személyesen, tényleg alig vannak a felső 2 évfolyamban most.

2021. nov. 28. 18:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%

"Nem értem. Nekik nem az lenne a legjobb, ha a lehető legtöbb diák be lenne oltva?"

Aki oltásellenes, annak pont az ellenkezője. Aki hisz az oltásban, annak sem feltétlenül érdeke az oltottság. Mindenki a saját életével kell foglalkozzon, egy tanár egész egyszerűen nem tudna felelősséget vállalni 100-200 diákért és mindegyikért aggódjon az oltás javára vagy épp ellenére.

"Az öcsém iskolájában a legtöbb tanár azt mondta, hogy nem kellene oltani egy gyereket sem, mert sorra hullanak ki."

Ez nem jelenti, hogy minden tanár ilyen.

"Jelenleg a 7-es és 8-os diákok fele otthon vagy kórházban fekszik. Mindegyikük az oltás után pár nappal, max. 1 héttel lett rosszul."

Ezen a ponton a leírásod inkább kezdett az oltásellenesek párjára állni.

Nyomják az ágyat. És? Ez mutatja, hogy hatott az oltás. Ne légy már gyerekes és próbáld bemesélni magadnak, hogy ők biztosan az oltás miatt szarul vannak és soha nem is lesznek jobban.

"Az elmúlt hónapban 9 alkalommal jött mentő az iskolához, mindig frissen oltott diákot vittek el. Szerintük."

Nem szerintük, hanem szerinted. Mostmár a saját hazugságaidba és elméleteidbe temetkezel.

Elvitte a mentő? És?

Kinek a hibája, hogy a rosszul lévő gyerek bemegy a suliba? Felnőtt emberek is vesznek ki 1-2 napot oltás után, hogy kipihenjék, ha netán belázasodnak.

De teljesen felfoghatatlan számomra, hogy valaki reggel bemegy úgy suliba, hogy rosszul érzi magát, és erre rengeteg példát láttam, mert a vallásos sulimba konkrétan nem mertek hiányozni a diákok.

"Ez miért jó nekik? Miért hazudnak ilyet?"

Most mi a kérdés? Mit hazudnak? És szerinted kinek lenne jó? Ki a franc tudna több száz diákot felügyelni és etetni a saját kis elméleteivel a jelenlegi sűrű tantervi keretrendszer mellett?

"Mi céljuk van azzal, hogy a diákok felét hazaküldték? Mert ez a része igaz, láttam személyesen, tényleg alig vannak a felső 2 évfolyamban most."

Talán az, hogy ha lázasok, rosszul vannak, MERT HATOTT AZ OLTÁS, akkor ki tudják pihenni ahelyett, hogy rossz közérzettel, lázasan ne üljenek órán, ahol figyelni se tudnak ilyen állapotba.

2021. nov. 28. 19:10
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha neked azt mondanák, hogy az intravénásan beadott ló *kmh* örökítőanyag hatásos a kovid vírusok variánsai ellen, akkor azt is beadnád örömmel? Minden gyerekbe beleinjekcionálnád?
2021. nov. 28. 19:12
 13/22 anonim ***** válasza:

10

Így van, kivéve nálunk az oltatlan osztálytársak maradhattak a suliban.

2021. nov. 28. 19:13
 14/22 anonim ***** válasza:
10-es vagyok: a "sem" természetesen 1 s
2021. nov. 28. 19:14
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi🤣🤣🤣 akarom mondani 1 m
2021. nov. 28. 19:15
 16/22 anonim válasza:
81%

Nekem 2 adag oltásom van, én nem is lázasodtam meg, amikor megkaptam, kicsit zsbadt a karom. Egy hónapja elkaptam a covidot, és 3 napig fújtam az orrom, egyik fiatal tanárom(28 éves) elkapta, nem volt beoltva, lélegeztetőre került 2 hétig.

Amúgy nálunk suliban is kevés tanár van beoltva, sztem csak 5.

18L

2021. nov. 28. 19:18
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

Én mondjuk el tudom képzelni, hogy oltás utáni nap hullanak az oltottak kifelé a tanításból. Én is hazakéredzkedtem munkából dél körül, mert rázott a hideg, fájt a fejem, aztán mire hazaértem, addigra lázam is lett. Pedig reggel még semmi bajom nem volt.

Csak épp bevettem egy Saridont, lefeküdtem aludni, és este vidáman ébredtem. Oltás utáni második nap meg mentem is vissza dolgozni, még röhögött is rajtam a főnök, hogy előző nap még haldokoltam, aznap meg már meg akarom váltani a világot.

2021. nov. 28. 19:19
 18/22 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező:

A kérdésed megfogalmazása meglehetősen bántó... Nem hazudunk, sőt, ami engem illet nem szólok bele. Van egy-két oltáspropagandista kolléga - biztosan van mindehol, és ellenző is - de ne általánosítsunk.

2021. nov. 28. 19:24
 19/22 anonim ***** válasza:
#7 ???
2021. nov. 29. 06:39
 20/22 anonim ***** válasza:
58%

"Az öcsém iskolájában a legtöbb tanár azt mondta, hogy nem kellene oltani egy gyereket sem"

most mondanám, h meglepődtem, de eddig is az volt a tapasztalatom, hogy a tanárok messze legbutábbak a diplomások közül.

tényleg jobbára olyanok mennek a közoktatásba, akik alkalmatlanok egy komoly szakra/versenyszférára.

mérnöki területen dolgozom, és már nem tudom, hányadik nagyeszű oltásellenes tanárral futok össze.

"Mindegyikük az oltás után pár nappal, max. 1 héttel lett rosszul."

ebből max. annyi lehet igaz, hogy közveletlenül oltás után lettek rosszul, ami előfordul, nekem is volt hőemelkedésem utána 1 napig.

2021. nov. 29. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!