Tanárok miért hazudnak az oltással kapcsolatban?
Nem értem. Nekik nem az lenne a legjobb, ha a lehető legtöbb diák be lenne oltva? Az öcsém iskolájában a legtöbb tanár azt mondta, hogy nem kellene oltani egy gyereket sem, mert sorra hullanak ki. Jelenleg a 7-es és 8-os diákok fele otthon vagy kórházban fekszik. Mindegyikük az oltás után pár nappal, max. 1 héttel lett rosszul. Az elmúlt hónapban 9 alkalommal jött mentő az iskolához, mindig frissen oltott diákot vittek el. Szerintük.
Ez miért jó nekik? Miért hazudnak ilyet?
Mi céljuk van azzal, hogy a diákok felét hazaküldték? Mert ez a része igaz, láttam személyesen, tényleg alig vannak a felső 2 évfolyamban most.
Nincs olyan, Hogy a "tanárok". Van, aki ezt gondolja, van, aki azt. Az oltással kapcsolatban is.
Az viszont igaz, hogy jelenleg haza kell küldeni mindenkit, még egy kis megfázással is. Köhint egyet, és megy.
Az oltásról: nálunk a fél testület covidos lett, le is állt az iskola. Mind oltott volt.
"Az oltásról: nálunk a fél testület covidos lett, le is állt az iskola. Mind oltott volt."
És ez ki faxt érdekel? Soha senki nem mondta, hogy az oltás megvéd a fertőzéstől. A covid tüneteinek az enyhítésére van, nagyobb eséllyel vészeled át csupán kismértékű tünetekkel. Buta, buta...
3
"És ez ki faxt érdekel?"
Nem kell, hogy érdekeljen. Arra írtam, hogy tök mindegy, oltott-e a kolléga, ment karanténba. Egy hétig állt az oktatás, utána pedig a nem oltottak helyettesítettek... Szóval a gazdaság oltással is leállhat szerencsétlen esetben.
Az oltásellenesek egy része teljesen elvakult, és bármire képes, hogy a saját vélt igazát bizonyítsa.
Azt is rengetegen terjesztik, hogy az oltottak vannak kórhárban meg gépen, holott egészségügyi dolgozóként pontosan látom, hogy ez baromira nem igaz.
Kamu, hogy a gyerekek fele az oltás miatt otthon van vagy kórházban.
(A normál oltási reakciót leszámítva)
5
Nem tudom, hányan vannak kórházban, és milyen oltottsági arányban, nem is érdekel. De annyi bizonyos, hogy vannak erős csúsztatások. (Nem véletlenül titkosan nálunk az erről szóló statisztikák) Ám legyen. Engem egyedül a kötelezővé tétel zavar. Tanár vagyok, nem oltatok. Ennyi egyéni döntés engedtessék meg.
Minden iskolából hazaküldik a covidos diákot, s vele együtt az oltatlan osztálytársak is mennek karanténba. Ezt nem a tanárok döntötték el, ez most a protokoll.
Azt is haza kell küldeni, aki az alábbi tüneteket mutatja:
- vastag váladékos orrfolyás
- köhögés
- hányás és/ vagy hasmenés
- hőemelkedés, láz
- nehézlégzés stb. Ezek utalhatnak koronára. De betegen korona nélkül semm illik menni közösségbe.
S újra jelzem: ezt nem a tanárok döntik el, hanem ez az EMMI által előírt protokoll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!