Felveszed a 3. 4. negyedik oltást?
Azt gondolom, hogy aki akar egy kicsit is levegőhöz jutni, urambocsá beülni egy moziba (nem, nem ugyanaz, mint a Netflix vagy az HBO Go, vagy az Amazon Prime, nem, a három együttes birtoklása - pontosabban a használati jog feletti rendelkezés - a mozinak feelingje van, beülsz egy nagy képernyő elé egy csapattal, vagy pároddal... ennek fílingje van), meginni egy kávét, megenni egy süteményt, elfogyasztani egy ebédet, vagy épp egy vacsorát, megenni egy pizzát... ) , szóval aki mindezt akarja, az hosszabb távon, előbb-utóbb oltat, merthogy a többség (és ebben asszem a magyar politika jelenkori,2021.novemberi ellenzéke is egyetért) afelé megy, hogy persze, lesz valamiféle zárás, de mivel a kocsmáros, az éttermes, a büfés, a báros, stb. nem halhat éhen, ezért nyitva kell, hogy tartson (mert nem lehet mindenkiből fizikus, meg levéltáros, meg mérnök, mentős, stb.), ahogy kell, hogy legyen hentes is, meg zöldséges is, stb.
Szóval ha a boldogságnak - ha korlátozva is van a jelen helyzet szerint valamelyest,valljuk csak be őszintén, egyáltalán nem kicsit - ára van, és az az ára, hogy félévente egy szuri, akkor szerintem ennyit be kell vállalni.
Ha nem vállalod be, akkor viszont azt kell bevállalni, hogy nem mész moziba, kávézóba, étterembe, hosszabb távon pedig nem mész koncertre, diszkóba, buliba (nagyágyúk meg világsztárok 5 számjegyű összegért értékesített belépőjegyes bulijára sem), sőt, gyakorlatilag sehova sem.
A világ - meggyőződésem szerint - afelé halad, hogy akármilyen magasak is lesznek a koronaadatok, a mindenkori aktuális sorszámú (értsd: most 3, később 4.,5.,6.,7., stb. és így tovább) oltásokat aktuálisan felvevők számára nyitva marad (így kerülheti el a kocsmáros, a pizzériatulaj, az étteremtulaj, stb. stb., hogy be kelljen zárnia, vagy át kelljen magát képeznie kőművessé, ami ugye nem 2 nap, de nem is 2 hét és nem is 2 hónap), a többieknek meg - persze értelemszerűen - óhatatlanul bezár.
Aki meg belehal, az belehal. Sajnos kb. annyira meglepne, ha ez a helyzet máról holnapra (vagy holnapról holnaputánra, értsd: rövid időn belül) változna, mint az, ha jövő héten pénteken én nyerném az Eurojackpotot. (Pedig minden héten adok fel... Ha nyernék, a világ túlsó végére költöznék a Karibi-térségbe ebből a szürkeségből)
14 :
Eszem ágában sincs moziba, kávézóba és hasonló helyekre menni. Itthon szeretek filmezni és enni is. Lehetőleg egyedül. A Netflixbe legalább nem dumálnak, röhögnek bele a nézők. Megállíthatom a filmet, ha ki kell mennem a mosdóba. Azt eszek közben, amit akarok. Ennél azért nyomósabb érv kell, hogy oltassak. Asperger szindrómásként nem hat meg a karantén, sőt tetszik is, hogy nincs annyi ember az utcán és több mindent el lehet intézni online is. Ami pedig a covidot illeti, én és a nekem fontos emberek simán túlélték oltatlanul is. Idegenek nem érdekelnek. Legalább fellélegzik a bolygó, ha csökken a szaporulat, nem repked mindenki össze-vissza, nem jár annyi autó.
A doktor úr azt mondja 42 friss koronavírus beteget regisztráltak! 02:10 -nél mondja a videóban
Majd a riporter kérdezi 08:05 percnél , hogy a 42 beteg az oltatlan volt? A válasz NEM, talán 42-ből 3-4 volt oltatlan! Egy súlyos esete volt aki meg is halt aki oltott volt! Ezt pedig 04:00 percnél mondja!
https://www.youtube.com/watch?v=4bLhDcVoPKA
Erről mi a véleményed?
Tegnap vettem fel az elsőt, mert ki akartak rúgni karácsony előtt ebben a szent keresztény országban.
Szóval nem, nem akarom felvenni, eddig is tökéletesen megvoltam nélküle, de választások után gyanítom, hogy kötelezővé fogják tenni (szegény gyermekeknek is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!