Mi a véleményed, hogy a kórházba került Covidosok kétharmada oltott? Link megjegyzésben
2021. nov. 25. 21:37
21/27 anonim válasza:
A kísérleti oltás-pártiak azt mondták, hogy az oltás megállítja a járványt. Nem lett igazuk. Utána azt mondták, hogy az oltás megvéd a kórházba kerüléstől. Nem így lett. Az utolsó érvük az, hogy kisebb eséllyel hal meg a beoltott. Arról persze nem közölnek adatot, hogy hányan szenvednek vagy halnak bele az oltás káros hatásaiba. Ez ugyanis tovább rontja az oltás melletti érveket.
22/27 anonim válasza:
Az oltásellenesek azt mondták nincs is járvány. Most azt mondják az oltás nem állítja meg a járványt.
23/27 anonim válasza:
Tévedsz. Amikor a járványt tagadták az emberek akkor még nem is volt oltás.
24/27 anonim válasza:
Nem, fordítsd meg a kettőt: amikor még nem volt oltás, a járvány tagadták az emberek. Majd amikor lett oltás, ezek a járványtagó emberek ellenezték az oltást.
25/27 anonim válasza:
Pont fordítva. A kísérleti oltás-ellenesek többsége nem tagadta a járványt. Amikor a járványt tagadták az emberek akkor még nem is volt oltás.
26/27 anonim válasza:
Mivel a kérdező nem linkeli be a forrást, ezért én megteszem:
Dúró: a Szent János Kórházban ápoltak kétharmada oltott - beindult a cenzúra
kuruc.info/r/2/236566/
De Gulyás Gergely is bevallotta, hogy sok a beoltott a kórházban:
Gulyás szerint a kórházban ápoltak 45 százaléka oltott - de "hivatalos statisztika nélkül"
kuruc.info/r/2/235102/
Hozzátette:
"a kórházban ápolt, vakcina által védett betegek közül a legtöbbeket a Pfizer-vakcinával oltották be. Ennek nem az a magyarázata, hogy kevésbé lenne hatásos a Pfizer-vakcina, hanem az, hogy a legidősebb korosztály ezt a védőoltást kapta."
(Ugyanez a cikk az Index-en is megtalálható, de én szándékosan a kuruc.info-t linkeltem be.)
27/27 anonim válasza:
Dehogynem. Eddig minden járványtagadóval, akivel itt vitáztam ezen az oldalomn együttal oltásellenes is volt. Olyan járványtagadó nem létezik, aki önszántából felvette volna az oltást. Miért is venné, ha egyszer szerinte nincs járvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!