Mi a véleményed, hogy a kórházba került Covidosok kétharmada oltott? Link megjegyzésben
2021. nov. 25. 21:37
1/27 anonim válasza:
Olvasdd el az utolsó mondatot is...
"Az oltás a betegség szerencsésebb kimenetelét eredményezheti"
3/27 anonim válasza:
És neked erről, kérdező, mi a véleményed?
Persze ez nem pusztán egy cikkből kivágott két mondat.
5/27 anonim válasza:
Nincs ebben semmi meglepő. Az oltás megbukott, mert nem jó az indiai mutáns ellen, csak már egy rég nem létező vírus ellen jó.
6/27 A kérdező kommentje:
Egyes, eredményezHETi. Feltételes mód. Nem vagyok oltásellenes, én ugyan nem vagyok oltva, de az idősek mindenki a családban. És ennek nagyon örülök, mert pfizert kaptak, és remélem hogy tényleg megvédi őket.
2021. nov. 25. 21:49
7/27 anonim válasza:
21:46: aham, mesélj még...
Tényleg ennyire elszakadtatok a valóságtól, hogy itt kell hazudoznotok, hogy igazohassátok a saját mérhetetlen ostobaságotok?
8/27 anonim válasza:
Azt,hogy időnként bedobnak a közvélemény számára adatokat és mind az oltásellenesek mind az oltottak igazolva látják az igazukat.
9/27 anonim válasza:
Esetleg arra is keress rá, hogy kiderült, vannak olyan kórházban lévők akikről kiderült, hogy fizettek az oltási igazolásért tehát papíron oltottak és mégsem kaptak oltást
10/27 A kérdező kommentje:
Tízes, azért nem hiszem, hogy jelentős mértékben előfordul. A kamu igazolások száma maximum 1 százalék körüli lehet.
2021. nov. 25. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!