Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most voltam covidos és hallota...

Most voltam covidos és hallotam sok emebrtől hogy covid után hullot a nőknek a haja ez igaz? Mert nekem nagyon el kezdett hullani szinte tincsekben szedem ki? Kinek mi a tapasztalata ezzel?

Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 22:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szedel… miféle szó ez?

Tanulj már meg magyarul …

2021. nov. 26. 02:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Szlovák vagyok, azért irok helytelenűl,de én kérdezni jöttem és nem a hülye kommenteket olvasni szóval ha akarsz akkor a kérdésemre válaszolj, ha nem tudol segíteni ne is irj.
2021. nov. 26. 03:26
 13/18 anonim ***** válasza:

Rendben , elnézést nem tudtam , h nem magyar vagy!

Én ma 2 hete , h elkaptam a covidot és beteg lettem szerencsére szaglas vesztesen kívül más bajom nincs de az is 13.nap után kezdett vissza térni most 50%ban érzek !

Hajam viszont nem hullik legalább is eddig nem vettem eszre! Ha változás van megírom ! :)

2021. nov. 26. 20:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát utolsó nem akarlak elkeseriteni de én vagyok aki egy éve volt utoljára igazoltan covidos és nekem kb tavaszra lett a hajam olyan, hogy elől látványosan megritkult/ kihullott.
2021. nov. 26. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Uhh :/ sajnálom …. Mindenkinek más :( vitamint nem szedsz ra? Vagy esetleg nem tanácsoltak valamit?
2021. nov. 26. 21:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Én sima multivitamint szedtem eddig meg egy ideje kismama vitamint, mert babát szeretnénk. Eddig nem nőtt vissza sajnos.

Nekem ajánlották a ricinus olajat. Hogy kenjem oda a hajtovemre és fóliába meg törölközőbe tekerjem be pár órára.

2021. nov. 26. 21:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen az jó nekem is van egy üveggel itthon! Az indiai boltba vannak tok jó hajnoveszto termékek amik nagyon jok paromnak volt foltos hajhullása év elején és ő is ezeket használta illetve ajánlom a dr immun termek családot ők is segítettek a haj újra növekedését és dúsulasat és sikeres lett :)
2021. nov. 26. 22:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező,

Feltételezem felvidéki magyar vagy és tájszólással beszélsz, ami teljesen normális. Én az alföldön is tájszólással beszélek, nyugodj meg, sokszor rajtam is szórakoznak.

Külföldi oldalakon is rákerestem a jelenségre és - sajnos - egy általános problémáról van szó, hogy Covid megbetegedést követően hullik az emberek haja, ugyanakkor hozzáteszik, hogy a korábban oltottaknál jóval ritkábban jelentkezik ez a "mellékhatás".

Telogén effluvium az orvosi megnevezése ennek a dolognak és átmeneti hajhullásról van szó. Keress fel mindenképpen egy orvost, bővebben itt is tudsz erről olvasni, magyarul.

[link]

2021. dec. 9. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!