Most voltam covidos és hallotam sok emebrtől hogy covid után hullot a nőknek a haja ez igaz? Mert nekem nagyon el kezdett hullani szinte tincsekben szedem ki? Kinek mi a tapasztalata ezzel?
Szedel… miféle szó ez?
Tanulj már meg magyarul …
Rendben , elnézést nem tudtam , h nem magyar vagy!
Én ma 2 hete , h elkaptam a covidot és beteg lettem szerencsére szaglas vesztesen kívül más bajom nincs de az is 13.nap után kezdett vissza térni most 50%ban érzek !
Hajam viszont nem hullik legalább is eddig nem vettem eszre! Ha változás van megírom ! :)
Én sima multivitamint szedtem eddig meg egy ideje kismama vitamint, mert babát szeretnénk. Eddig nem nőtt vissza sajnos.
Nekem ajánlották a ricinus olajat. Hogy kenjem oda a hajtovemre és fóliába meg törölközőbe tekerjem be pár órára.
Szia Kérdező,
Feltételezem felvidéki magyar vagy és tájszólással beszélsz, ami teljesen normális. Én az alföldön is tájszólással beszélek, nyugodj meg, sokszor rajtam is szórakoznak.
Külföldi oldalakon is rákerestem a jelenségre és - sajnos - egy általános problémáról van szó, hogy Covid megbetegedést követően hullik az emberek haja, ugyanakkor hozzáteszik, hogy a korábban oltottaknál jóval ritkábban jelentkezik ez a "mellékhatás".
Telogén effluvium az orvosi megnevezése ennek a dolognak és átmeneti hajhullásról van szó. Keress fel mindenképpen egy orvost, bővebben itt is tudsz erről olvasni, magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!