PCOS-s vagy Intulinreziszteniás nőknek vannak tapasztalataik Merckformin szedéséről?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2 hete kezdtem szedni MF 850-et. Napi 2x1 lenne az adag, de még nem jutottam el odáig, hogy be tudja venni ezt, 1,5 tablettát szedek 3x elosztva. De iszonyú a hasmenés. A fájdalomhoz már hozzászoktam, de kimozdulni se nagyon merek, 1,5 órára van a munkahelyem, kínszenvedés és félelem minden nap az utazás. Elmúlik ez egyszer a mellékhatás?
2014. jún. 22. 22:59
1/2 anonim válasza:
Huh szegény, unokatesómnak okozott ilyet a Meforal...viszont ilyen szintű hasmenés, ami neked van biztosan nem normális. Ő visszament a dokijához, és ugyanazon hatóanyagú gyógyszert kapott, csak más gyártótól, valami E betűs, ha jól emlékszem. És azzal egy minimális hányingerrel 3 hét alatt meg tudta szokni a gyógyszert. Nekem az első, a Meforal, nagyon bevált, szerencsére 1-2 hét émelygés, étvágytalanság után elmúlt minden mellékhatás. Arra figyelek, hogy mindig evés közben, vagy után vegyem be, éhgyomorra semmiképpen. Állítólag a Meforal a 3 közül a legjobban tolerálható, de mindenkinek ez egyénfüggő. Egy próbát megér a másik gyógyszer... Szegény, jobbulást, sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Egész nap próbáltam elérni az orvosom sajna siker nélkül. Ez az én formám. De a mai nap sem volt sajnos jobb. Alig értem haza :(
2014. jún. 23. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!