A kövér nőknek tényleg jobban fáj a hasuk, amikor
megjön? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 20:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség. Én átlagos testalkatú vagyok (161,5 cm, 60 kiló) és nagyon fáj, ráadásul a menstruáció elejétől a végéig, sőt már a megelőző napokban is.
2011. febr. 24. 20:37
2/7 anonim válasza:
Én 89kiló vagyok, de nem fáj a hasam. Sőt a hasam csak ritkán szokott fájni. Eddig egyszer sem kellett gyógyszert szednem, ha megvan, mert görcsölnék.
3/7 anonim válasza:
Én sovány vagyok, mint a gebe, a barátnőm elég telt. Én többször voltam ügyeleten görcsoldó injekcióért és általában görnyedve fetrengek, ő vígan elvan, semmit se érez.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem ezt a nődokim mondta.
Én 90 kg vagyok, és szörnyű görcseim szoktak lenni.
Azt mondta, hogy a ducibbaknak vastagabb a nyálkahártyájuk, és ugye jobban fáj, amikor leválik..
Tapasztalatokra voltam főleg kíváncsi :)
2011. febr. 24. 20:38
5/7 anonim válasza:
Ilyen hülye nőgyógyászt! Akik testesebbek, azoknak a zsíruk a vastagabb, nem a szerveik. Elég buta dumával akar fogyásra ösztönözni, mert nyilván ez volt a célja ezzel a kijelentéssel. Na de lódítani akkor sem kéne. Mondta volna, hogy megterheli a súlyod a gerincedet, a lábaidat, a szívedet, na de ilyet...
2011. febr. 24. 20:44
6/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy mondta, sőt, tapintatos volt, ki se mondta, hogy kövér, duci, stb
Amúgy nagyon rendes doki
2011. febr. 24. 20:45
7/7 anonim válasza:
Én is 90kg vagyok, de sosem fájt a hasam. A nyálkahártya vastagsága abszolút nem függ össze a testsúllyal, ezt a nőgyógyászod sem gondolta komolyan.
Nem mellesleg meg a görcsöket nem a nyálkahártya okozza, hanem a méhösszehúzódás, ami leválasztja a nyálkahártyát. És ha erősek az összehúzódások, görcsölsz, függetlenül attól, hogy vékony vagy vastag volt a leváló hártya. A méhed nem méricskél, hogy ha 12mm a nyálkahártya, akkor kétszer olyan erősen húzódik össze, ha meg csak 8 mm, akkor kevésbé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!