Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kezdek félni ebben a mai...

Kezdek félni ebben a mai helyzetben, mi az igazság?

Figyelt kérdés

Ami az utóbbi másfél-2 évben történik a világban kezd engem is megtörni. Eddig nem foglalkoztam vele, próbáltam úgy élni az életem, mint azelőtt, amennyire csak tudtam.

A covidot mindezidáig nem kaptam el.

Annyi az információ, annyi az ellentmondás, h fogalmam sincs mit higyjek. Nem bízom a vakcinában és abban, h ez az én érdekemet szolgálja. Rengeteg ember lett rosszul vagy halt meg miatta.

Fiatal vagyok, nem vagyok hajlandó szándékosan tönkretenni magam mások kedvéért.

És ez a rengeteg tüntetés, korlátoznak minket egyfolytában, fenyegetnek a munkánk elvesztésével.

Nem látszik a vége.

Mi történik most a világban? Ennyi volt az életem? Még most kezdtem volna igazán élni. 30 leszek csak. És erre nem utazhatok, lehet kirugnak, bezárnak a lakásba, ellenőriznek, mindezt azért mert nem vagyok hajlandó számtalanszor oltatni magam!

Nem az oltás ténye zavar, de ez azért abszurd, hogy nem tudni, hányszor kell oltatni.

Ti mit gondoltok, nem konkrétan csak az oltásról, hanem hogy mi zajlik a világban?

2021. nov. 22. 08:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A Monopolyra? Sajnos én még nem találtam, mert törlik mindenhonnan. Nem akarják, hogy kiderüljön az igazság.
2021. nov. 22. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!