Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A szüleim szeretnék, ha...

A szüleim szeretnék, ha beadatnám magamnak a harmadik oltást, van értelme?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, nincs semmilyen betegségem. Február-márciusban kaptam az első kettőt.

Angliában élek, ahol jelenleg a harmadik oltást kifejezetten csak időseknek és/vagy krónikus betegeknek adják, de a szüleim ragaszkodnak hozzá, hogy amikor egy hónap múlva hazamegyek három hétre, adassam be magamnak otthon, mert ott el tudjuk intézni.

Én nem vagyok biztos benne, hogy szeretném a harmadik adagot, az első kettő még hagyján volt azért cserébe, hogy utazhassak és hogy hozzájáruljak a nyájimmunitáshoz, hátha, de őszintén nem szeretném az összes márkát végigpróbálni. :D

Szerintetek van értelme a harmadik oltásnak ilyen fiatalon? (nyilván nem az oltásellenes vírustagadóktól kérdezem)

2021. nov. 21. 15:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
37%
20 szia, ha jelentkezel az eszt-ben akkor tuti adnak. Sőt, most asszem mindenhol adnak kérni sem kell csak odamenni. Már van oltás, nyugodj meg, csak menj el és kapod is :)
2021. nov. 21. 18:52
 22/24 simad ***** válasza:
24%
Áhh én már a 4. Et is elintéztem szerencsére, várom az 5. Et de szerintem váltok, meguntam ezt a pfizert
2021. nov. 26. 03:55
 23/24 anonim ***** válasza:
61%
22 Hol kaphattad meg a 4-et? Én két oltópontot végigjártam már, és határozottan elmondtam, hogy szükségem van a 4. oltásra, de nem akartak adni, mert azt mondták nem telt el elég idő. Én úgy vagyok vele, hogy 3 havonta beadatom, ingyen van, biztos ami biztos. De ha az orvosok sem partnerek már ebben, mert nem adnak oltást annak aki kéri...
2021. nov. 26. 19:31
 24/24 simad ***** válasza:
46%
Az oltás fincsi
2021. nov. 29. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!