A szüleim szeretnék, ha beadatnám magamnak a harmadik oltást, van értelme?
22 éves vagyok, nincs semmilyen betegségem. Február-márciusban kaptam az első kettőt.
Angliában élek, ahol jelenleg a harmadik oltást kifejezetten csak időseknek és/vagy krónikus betegeknek adják, de a szüleim ragaszkodnak hozzá, hogy amikor egy hónap múlva hazamegyek három hétre, adassam be magamnak otthon, mert ott el tudjuk intézni.
Én nem vagyok biztos benne, hogy szeretném a harmadik adagot, az első kettő még hagyján volt azért cserébe, hogy utazhassak és hogy hozzájáruljak a nyájimmunitáshoz, hátha, de őszintén nem szeretném az összes márkát végigpróbálni. :D
Szerintetek van értelme a harmadik oltásnak ilyen fiatalon? (nyilván nem az oltásellenes vírustagadóktól kérdezem)
A márciusi oltásod már nem valószínű, hogy túl sokat ér. Ha rászánod a pénzt, akkor csináltass egy ellenanyagszint mérést. Van ismerősöm, aki februári oltás után épp most covidos.
Azzal mindenképp egyetértek, hogy a saját döntésed legyen, ne a szüleidé.
Erre az oldalra leginkább a tudatlan, iskolázatlan, gyárimunkás, szociálisan az alsó rétegben elhelyezkedő "prolik" írnak. Facebookon rengeteg "oltástagadó" csoportot láthatsz, ezeket javarészt a fenti emberek üzemeltetik, a maradék az unatkozó nyugdíjas troll.
A világon mindenhol, egyöntetűen az összes immunológus, szakértő azt javasolja, hogy adasd be. Olyan emberek akik ezzel foglalkoznak, ezt tanulták, iskolázott emberek.
Kiknek hiszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!