Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha kijönnek hozzám letesztelni...

Ha kijönnek hozzám letesztelni covidra azt hogyan csinálják? Fájdalmas a tesztelés?

Figyelt kérdés
Most csináltunk gyortesztet patikait,az sem túl kellemes.Gondolom ez még rosszabb .
2021. nov. 17. 07:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan :) Sőt, szerintem amikor más csinálja jobb, gyorsabb. Nem fáj egyáltalán. Nekem 3 tesztet csinált eddig más, 2 tesztet magamnak csináltam, de amikor más csinálta kevésbé volt rossz.
2021. nov. 17. 07:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Engem kórházi osztályon teszteltek még január 18.-án, hétfőn reggel.

Hihetetlen szerencsém volt az ápolóval: türelmes, barátságos és nagyon humoros volt. Alig éreztem valami kis kellemetlenséget. El kellett mindössze lazulni.

2021. nov. 17. 07:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem faj, kellemetlen maximum.
2021. nov. 17. 07:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem fáj.
2021. nov. 17. 07:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Fájni nem fáj, viszont próbáld meg ellazitani az orrod körüli izmokat. Ne fintorogj stb, mert minél jobban befeszíted, annál rosszabb lesz. Viszont ha lazitasz, akkor max kicsit lesz kellemetlen.
2021. nov. 17. 07:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmiség az egész. Engem ebben az évben kb 10 alkalommal teszteltek.
2021. nov. 17. 07:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem olyan, hogy feldugja a garatig?
2021. nov. 17. 09:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha olyan mint az itthoni teszt, az túlélhető.
2021. nov. 17. 09:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!