Mi az a "bikázás"? Pontosan mi ez, hogy néz ki, és mi a hatása? Most hallottam róla először és csak lestem, hogy ez mi.
Azért nem árulják, mert bejött egy jó erős fél éve az utódja. Annak viszont nem tudom a kémiai nevét. Hasonlóan erős volt mint a sima bika, meg attól is full kiszakadt a képből (bezombult) aki használta. Aztán azóta bejött még egy újabb. Ez most gyengébb, és másképp üt ki mint az első kettő. Csak a bika név megmaradt, mert mindenki megszokta. Felénk aki árulja, az a mostanira is azt mondja hogy bika (de csak hogy megvegyék). Szóval ez már nem a bika, de annak hívják.
Naív viszont nem vagyok. A régi bika is lehet még. Vannak komolyabb dílerek is akik akkoriban megvehették irtó nagy mennyiségekben, és lehet most is árulják még. (Viszont rendelni már szerintem nem lehet.) Ezért írtam hogy a rendelős oldalakról eltűnt.
Így van ez olyan mint a többi bió cucc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!