Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen érzés lesz meghalni?...

Milyen érzés lesz meghalni? Annyira félek.

Figyelt kérdés

Szerintem áttétes rákom van. Csont, méh, agy és vastagbélrákra gyanakszom.

Fáj a gerincem, zsibbad a bal lábam, sokszor nyomás érzet van a fejemben, fura folyásom van, fájdogál az alhasam és hasmenésem is gyakran van.

Nagyon félek, milyen érzés lesz meghalni?

Orvosnál nem voltam, de felesleges is. Mi más okozhatna ilyen tünetegyüttest?

2021. nov. 13. 18:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj csak, nem adják ám olyan könnyen a halált, mint azt gondolod, még,ha neadj isten tényleg beteg lennél is. Mondom ezt áttétes rákbetegként. Először is doktor Google nem ad pontos diagnózist, másodszor ebben a korban illik nőgyógyászati szűrővizsgálatra elmenni. Harmadszor pedig aki meghal, az garantáltan nem él, nem érez semmit. Menj el szépen orvoshoz, akár anyukáddal vagy barátnővel, hogy legyen veled bátorításul valaki.
2021. nov. 13. 19:14
 32/39 anonim ***** válasza:
31-es. Jobbulást! Lehet esetleg privátban 1-2 kérdésem?
2021. nov. 13. 19:16
 33/39 anonim ***** válasza:

Én sem értem ezt, már többször olvastam itt Gy.K.n, hogy ráktól féltek az emberek különböző tünetekkel, mindegyik olyan volt, hogy biztos nem a rák lenne az 1. gondolatom... Főleg 20 évesen. De nem akarom elbagatellizálni, amit érzel. A lehetséges okokat már leírtak előttem. Ezek a tünetek szerintem nem függenek össze. A diagnózistól való félelemhez még annyit tennék hozzá, hogy én inkább az ellenkezőjét tapasztalom: leráznak az orvosok, nem adnak diagnózist, hanem ide-oda küldözgetik az embert... (Pedig nekem csak mozgásszervi gondom van...)

Jobbulást! +A hozzászólóknak is!

2021. nov. 13. 20:30
 34/39 anonim ***** válasza:
Nos kérdező hogy vagy?
2021. nov. 14. 13:31
 35/39 anonim ***** válasza:

Vagy megtudta azóta,

vagy megunta a trollkodást...

:)

2021. nov. 14. 14:00
 36/39 A kérdező kommentje:

Nem tzdtam meg es nem trollkodtam...

Ma jobban vagyok.

2021. nov. 14. 18:36
 37/39 anonim ***** válasza:
ugyan már! mit tud egy háziorvos? megméri a vérnyomását aztán kész!kijelenti hogy ez magas,kiír valami semmire nem jó gyógyszert!
2021. dec. 25. 13:18
 38/39 anonim ***** válasza:
30 F?
2021. dec. 25. 13:25
 39/39 anonim ***** válasza:
Na, élsz még?
szept. 30. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!