Milyen érzés lesz meghalni? Annyira félek.
Szerintem áttétes rákom van. Csont, méh, agy és vastagbélrákra gyanakszom.
Fáj a gerincem, zsibbad a bal lábam, sokszor nyomás érzet van a fejemben, fura folyásom van, fájdogál az alhasam és hasmenésem is gyakran van.
Nagyon félek, milyen érzés lesz meghalni?
Orvosnál nem voltam, de felesleges is. Mi más okozhatna ilyen tünetegyüttest?
Szerintem szinte mindenki hajlamos arra, hogy ha bizonyos betegségek tüneteit kezdi olvasgatni, akkor olyan gondolatai támadnak: "jajj ezek mintha már megjelentek volna nálam".
Menj el orvoshoz mielőbb.
"Szerintem áttétes rákom van. Csont, méh, agy és vastagbélrákra gyanakszom."
Ha ez lenne a helyzet, most kórházban feküdnél, borzalmas fájdalmak közt, brutálisan sokat fogytál volna stb. Ez nem rák!
Alhas fájdalom és gyakori hasmenés lehet valami étel/alapanyag érzékenység (laktóz, liszt stb). A gyomor illetve has fájdalom ki tud sugározni a gerincbe is. Ezen kívül okozhatja a gerinc fájdalmat gerincferdülés, rendellenes testtartás, mozgásszegény életmód stb. Fura folyás alatt nem tudom mit értessz. A cikluson belül is eltérő az állaga, mennyisége. Ha sárga, büdös, vagy viszketsz, akkor fertőzést szedtél össze. A láb zsibbadás is lehet sok mindentől, pl szintén a mozgászegény életmódtól. A fejben érzett nyomás meg kevés folyadék bevitel, vagy stressz. Mivel ilyen hülyén fogod fel a dolgot, hogy úristenmeghalok, én is a pszichiátert javaslom. Fogalmad sincs a rák lefolyásáról, arról sem, hogy mennyire fájdalmas, főleg, ha már áttétes. Szóval javaslom, hogy térj már észhez, mert nem vagy normális! Ne képzelj bele mindjárt halálos betegséget! Nehogy véletlenül is normálisan kezdj gondolkodni, neeeem, pánikolj be, hidd azt, hogy haldokolsz, aztán valóban előidézed a rákot, mert bebeszéled magadnak! Gratulálok! 20 éves fejjel, ennyi ésszel, hogy tudsz még létezni?! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!