A vírusszkeptikusok elmagyaráznák, miért lettek azok?
Kérdező, legalább mielőtt leírsz valamit, TÁJÉKOZÓDJ!!!
Az általad említettek SOHA nem kérdőjelezték meg, hogy ne lenne vírus. Ezt többször is elmondták már.
Nem vírus szkeptikusok vagyunk, hanem hiszti szkeptikusok. A vírus létezik, betegséget okoz, esetenként halált is. Csakúgy, mint millió más dolog. A történetnek csak a 20%-a a vírus, a maradék 80% az politikai hatalom gyakorlás, üzlet, és a nép félelemben tartása, félrevezetése, magyarul hazugság. Rengetegféle vírus volt, van, és lesz is, semelyik nem tett tönkre, vagy írtott ki teljes országokat, vagy földrészeket. De ezekre a politika, a pánik keltés tökéletesen alkalmas, és nagyon jó úton vagyunk a teljes káoszhoz. Továbbá kérdem én, hogy milyen oltás az, amiért senki nem vállal felelőséget, és a beoltottat sem a betegségtől, sem a haláltól nem védi meg, és ráadásul ugyanúgy fertőz is, mint aki nincs beoltva.
Nem gyanús senkinek, hogy először csak az 1. oltást erőltették, aztán 2 lett a tuti biztos, majd 3, 4, stb?! Ennek soha nem lesz vége, még a 20. oltás után sem. Mondom, 2 kulcsszó van: politika és üzlet.
Kedves Válaszoló!
Tudom. Tamasi József többször elmondta az interjúiban, hogy nem azt állítja, hogy nincs vírus, hanem a média által túl van tolva. Azt mondja, huszonnégy órán keresztül csak azt mantrázzák, hogy ez mennyire veszélyes, aminek hatására kialakul egyfajta tudatmanipuláció. Viszont azt tagadja, hogy a kórházak tele vannak, miközben nekem két ismerősöm volt kórházban és bizony tömve volt. Így tehát mégiscsak hazudik ebben a dologban. Ezen kívül mit is hirdet még? Hogy a népesség 1%-át érinti. Én azt hiszem, elég baj a népesség 1%-ának, főleg aki ebben hal meg és úgy, hogy előtte nem volt krónikus betegsége. Egyéves kislány is vesztette életét és négy éves is. Akkor miről is beszélünk? Ismétlem, hazugságokat gyárt.
Kérdező, máskor is halt meg egyéves kisgyerek betegségben. Ebben most mi az újdonság?
A kórházakban csak öltött emberek vannak. Az, hogy a mainstream média milyen hazugságokat mond, az megint más téma.
Ma mondta Gugály Gergely, hogy az 5. hullámban csak az lesz védett, akinek van 3 oltása.
Honnan tudják ennyire, hogy biztos lesz 5. hullám?
Eddig 4 hullámot éltem át oltatlanul teljesen egészségesen.
Járvány idején a kórházakat tárva nyitva kéne tartani, erre bezárják. Miért? Katonaság a bejáratoknál? Minek?
Talán nem kellett volna több ezres nagyságú egészségügyi dolgozót elbocsátani.
Egy évben kétszer van szezonális influenzajárvány, amibe több ezren halnak meg.
Ki tudja megmondani 100%-ra, hogy mi van az oltások van? Szlávik is megmondta, hogy 2023. januárjáig kísérleti fázisban van az oltás.
Az embereket tavaly március óta tömény félelemben tartják, már, aki bedől ennek, a félelem pedig rombolja az immunrendszer erősségét. Egy idő után ez ki fog ütközni.
Jobb lenne tájékozódni, nyitott szemmel járni, és nem a mainstream médiát hallgatni állandóan.
"Igen, k..rva nagy bajom van a hírekkel. Ugyanis, ha nem tudná a híreket k..rvára manipulálják. Minden egyes hírt. Minden áldott nap a média testületileg megtervez, kizárólag egyetlen cél érdekében, ami a következő: félelemben akarják tartani...Hogy elmenjen és költse a pénzét olyan dolgokra, amikre talán nincs is szüksége."
Die Hard 4
"Az elméd programozható. Ha te nem programozod, akkor valaki más fogja programozni neked."
Jeremy Hammond
Én nem a vírust kérdőjelezem meg, átestem rajta, elég szar volt.
Az egész hisztit beburkoló agymosás, adatok titkosítása, a pénzemberek tettei mind arra engednek következtetni, hogy a vírus csak egy ürügy valamire, amit még nem tudunk, hogy mi.
Legjobb esetben csak egy óriási pénzügyi csalás/vesztegetés, hogy minél több oltást eladjanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!