Akinek van olyan ismerőse aki meghalt az oltástól (nem az oltás után bármi mástól), gond olyan ismerős van aki meg nem halt meg?
Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 08:11
21/23 A kérdező kommentje:
Én majdnem 6 hónapja kaptam az elsőt. Akkor már félhetek, hogy mégsem véd már vagy hogy mégsem fogok belehalni pedig Astrazenecát kaptam....???
2021. nov. 10. 12:13
22/23 anonim válasza:
Kérdező, te teljesen félreértetted, amit írtam. Nem arról van szó, hogy fél percig is abban a tévhitben éltem volna, hogy oltással nem lehet megfertőződni... A baj az, hogy van, akin két oltással sem csak "kis náthaként / influenzaként" megy át, hanem brutális erővel, de akár kórház is lehet a vége. Azért nem erről volt szó eleinte... 6 hónap után meg már kvázi oltatlanként számít az ember.
23/23 anonim válasza:
Sztem nem kell mindent elhinni pl azt hogy a nőknél meddőséget okoz az oltás .Az lehet hogy aki idős és már gyenge az immunrendszere vagy van vmijen betegsége az belehalhat akar az első oltás után is. Nekem ismerőseim tömtèk (oltatlanok )ne oltasd be magad ez meg az lessz a bajod stb sztem meg jobban is jártam hogy nem hallgattam rájuk mert én az oltás elött 100-or betegebb voltam mint az oltás után és érdekes ők mondták hogy nem kell mindent elhinni ezek szerint ők mindent el is hittek ezért nem oltattàk be magukat .De mindenki maga dönti el hogy beoltatja e magàt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!