Házi karantén rendszer csak akkor készít képet vagy videót amikor jön az értesítés és belépek?
Figyelt kérdés
Máskor csak ugy ugye nem csinálhat képet vagy videot?2021. nov. 10. 07:32
1/12 anonim válasza:
Dehogynem. Random. Éjjel is. Ha csak akkor tenné amikor te úgy gondolod annak nem lenne értelme, hiszen akkor addig megszeghetnéd a kijárást.
2/12 anonim válasza:
Hogy tudna csinálni? Én úgy tudom hogy csak akkor amikor te bejelentkezel és te magad fényképet csinálsz. Plusz onnan tudják hogy biztos te vagy hogy be kell hogy legyen kapcsolva a GPS a telefonodon a fénykép vagy videó készitesevel egyidejűleg. Ha elmilasztod 15 percen belül a be jelentkezés akkor felhívnak hogy hol vagy.
3/12 anonim válasza:
Én kétszer is voltam covidos, de nem hogy ellenőrizni nem jött senki, még papírt sem kaptam. Nem is ismerek senkit, akihez kimentek a rendőrök. Biztos nem telepítenék ilyen szarokat a telefonomra
4/12 A kérdező kommentje:
Ugyeee, de már letelepitettem, már félek letörölni 🤣🤣🤣
Amugy se megyek sehova... 🤣
Jöhettek volna rendorok is ha akarnak, nem lett volna baj mert itt vagyok 😅
2021. nov. 10. 09:02
5/12 A kérdező kommentje:
Határozatban volt hogy töltsem le 😅😅😅😅
2021. nov. 10. 09:02
6/12 anonim válasza:
Nem kötelezhetnek rá, hogy bármit telepíts a saját tulajdonodra. Nem beszélve arról, hogy mi van akkor, ha valakinek nincs okostelefonja. Rád parancsolnak, hogy vegyél egyet, hogy legyen mire telepíteni ? Én úgy voltam vele, hogy ha érdekli őket hol vagyok, akkor jöjjenek ki. De egyszer nem jöttek, pedig be lettem jelentve a magánlabor és a háziorvos által is
7/12 A kérdező kommentje:
Na ez az, en is gondoltam ezekre. De már mindegy 🤣
Szelfizek 1x 🤣
Már félek letörölni 🤣
2021. nov. 10. 17:21
8/12 anonim válasza:
15 perc? Tehát a sarki boltba bármikor nyugodtan le lehet ugrani? Aludni viszont csak felületesen szabad, hátha fél 2-kor keresnek?
9/12 A kérdező kommentje:
Igen tényleg annyit adnak 🤣 15 percen belül jelezz vissza, de nem tudom hogy a telefon helyét nézik e egész nap mert az viszont jelezhet hogy elhagytad a ki jelölt helyet 😅
2021. nov. 11. 09:37
10/12 anonim válasza:
Ha alattad van a kocsma, egész nap is ott lehetsz, ugyanazok koordináták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!