Házi karantén rendszer csak akkor készít képet vagy videót amikor jön az értesítés és belépek?
Figyelt kérdés
Máskor csak ugy ugye nem csinálhat képet vagy videot?2021. nov. 10. 07:32
11/12 anonim válasza:
2. vagyok. Nyilván nem fognak hajnalban hívni. Napi 1 bejelentkezés van szerintem, de ezt nem írták így egyértelműen, mert gondom nem akarják hogy bejelentkezés után az ember elcsászkáljon otthonról. Bár még nem voltam karanténban csak az erre vonatkozó szabályokat olvastam régebben mert azt hittem érintve leszek de kiderült hogy mégse. Akkor már sok ezer karantén kötelezett volt és egyszerűen nem volt annyi rendőr hogy ilyenekkel foglalkozzon ezért találták ki okosan ezt a verziót. Választhat természetesen, nyilván senki sincs rákötelezve.
12/12 A kérdező kommentje:
Napi 1x 😅
2021. nov. 11. 23:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!