Ez szerintetek már az elvonási tünet?
Figyelt kérdés
2 napja tisztán szívom a herbált viszont előtte csak dohánnyal kevertem. Most azt vettem észre hogy reggel óta büfögök, néha hányingerem van meg korog a gyomrom. Enni is csak egy keveset ettem. Ez már az elvonási tünet? Ez előtt még soha nem volt ilyen csak sokat gondoltam a cuccra de nem volt semmi bajom. Nem érzem most se hogy annyira kéne.2021. nov. 6. 10:21
11/13 A kérdező kommentje:
Nekem volt olyan és azóta úgy csinálom hogy beleszívok 2-3 kis slukkot lent tartom 3 percig közben kioltom a cigit és mikor már annyit veszek észre hogy sötétül a kép akkor fújom ki. Ha így csinálod garantáltan teljes képszakadás.
2021. nov. 7. 09:02
12/13 anonim válasza:
Hát ja... :D egy nullás cigit én is vagy csak négy, ötödjére szivok el, beoltom pár slukk után :DDDDD
13/13 anonim válasza:
Nagyon, de nagyon meg fogod bánni, ha tovább használod a herbált!!
Tedd le, és szívjál helyette rendes fűvet.
Vagy inkább, csak maradjál tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!