A marihuána elhagyása okozhat étvágytalanságot?
Majd helyreáll.
Természetesen okozhat ilyet, sőt okoz is. 9 évig havi 5-10 cigi elég ahhoz, hogy az étvágytalanság huzamosabb ideig fennálljon.
2-es, attól hogy valaki füvezik, ráadásul nem is sokat (havi 5-10 cigi az kb. 4 naponta egy spangli) még teljesen alkalmas párnak, apának. Meg ezt amúgy is döntse el a kérdező.
Havi 5-10 cigi eleve nem fog olyan komoly elvonást okozni.
Okozhatja akár ez is, vagy más is, pl. a családban sokunknak természetesen csökken az étvágya tavasszal, sokkal kevesebb kaját eszünk mint ősszel-télen.
Nálam is leszokott(10ev utan) mig terveztük a babat, meg is fogant.
Utána visszaszokott, s másodikkl lettem várandós (nem tervezett), s olyan szinten tart, hogy napi 2 szív mar... reggel egyet ahogy kezdi a napot , s este ahogy lefekszik....
Jol gondold meg, nálunk annyira ki van, ha nincs fű akkor veszekedés megy 0-24...
Imádom a gyereke(i)m, a férjem nélkül nem lennének azok akik, de nagyon megnehezíti a -hazosságot, s a család mindennapjait a részemről. Totyogónk van, o nem érzékel szerencsére semm8t, legalábbis nem úgy mint én...
Nálunk hiába jár szakemberhez, nem ér semmit... szóval tényleg gondold át. Itt sem minden nap szívta, de ahogy jott a gyerek, kezdett rafuggni...
Fizikailag nem, lelkileg viszont bármire rá lehet függni, a vásárlásra is, meg a videojátékokra, pedig nyilván azok se okoznak fizikai-biokémiai értelemben függőséget. Tehát nem lehetetlen.
Én heti 6 grammot fogyasztok el, van, hogy leállok 2-3 hétre mivel a hatása gyengül. Semmi elvonási tünetem sincs. Drogos se vagyok, dolgozok, lakásom van, élem az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!