Ez szerintetek már az elvonási tünet?
1/13 A kérdező kommentje:
Ja meg még annyit, hogy az utolsó tiszta cigit tegnap dél fele szívtam el be is aludtam arra keltem délután 4 órakor hogy a fejem háttul iszonyatosan fáj és szédültem nagyon. Az is benne lehet a pakliban hogy ez túl sok mennyiség volt a szervezetemnek egyszerre?
Mióta nem szívtál? Szerintem nem attól van, de ne tedd tönkre magad 😔
2021. nov. 6. 10:30
Igen, valószínűleg túltoltad és ezért csapott ki, meg ugye ki tudja mivel volt felütve
2021. nov. 6. 10:32
Hát ez inkább a melléhatás. Attól is függ hogy nincs-e valami szennyeződés a cuccban. Van hogy minden 💩-t ráfújkodnak a hordozó növényre, és lehet ezeknek a mellékhatása.
De maga a herbál is egy negatív körforgásban tart, mert ugye ha nem szívsz pár óránként - akkor már attól is rosszul lehetsz. De ez még sem az elvonása. Az elvonás akkor jön, ha tejesen leállsz vele. Ilyenkor aludni is nehéz lesz, vagy olyat enni ami bent is marad. Hőhullámok, és kemény rosszullétek is lehetnek. Attól is függ persze hogy mióta nyomatod? Az első full tiszta 3 nap a leghúzósabb. A fizikai elvonása kb 2 hétig tart. Utána már jobb lesz. Ha nem évek óta nyomod, akkor lehet megúszod 1 vagy másfél héttel is. Persze herbálja is válogatja. Vannak agresszívebbek is. A mostaniakat én nem használtam, szóval ezt így általánosan lehet elmondani. Amúgy volt belőle sok-sok évnyi tapasztalatom :)
2021. nov. 6. 11:50
5/13 A kérdező kommentje:
Így-úgy mondják hogyha tiszta cigit szívsz belehalsz meg ilyenek közben meg semmi olyan itt is olyan mint a sima fűnél ha sokat szívsz max bealszol :D
Hát nem tudom. Nekem volt hogy megrendeltem a port. Azt kell aztán acetonba feloldani, és akkoriban 1:30 ban szoktam lefújni a zilizt. Na nekem volt olyan hogy betekertem dohányba tisztán a port. Így több grammnyi herbál hatóereje került egy vékony cigibe. Aztán az lett hogy elájultam. Totális képszakadás. A következő kép hogy a mentősök kérdezgetnek. Haverok hívták ki, és ők meg újra kellett hogy élesszenek. Akik láttak azt mondták eldőltem mint egy zsák krumpli, és olyan fejem lett hogy biztosak voltak benne hogy meghaltam. Hiába öntöztek vízzel semmi. Szóval a mentősök éppenhogy kiértek, és túléltem. De ettől mégsem tudtam leállni a cuccal. Ezek miatt a bió füvek miatt 3x majdnem meghaltam eddigi életem során. Szóval szerintem elég húzós a téma. Elég ha a nemrég eltűnt bikát vesszük alapul...
2021. nov. 6. 12:20
De ahogy korábban is írtam herbál és herbál között óriási különbségek lehetnek. Lehet hogy te pont valami békésebb hatóanyagút fogtál ki :)
2021. nov. 6. 12:26
8/13 A kérdező kommentje:
Dehogy békésebb.. Az egész “tripem” alatt minden másodpercben érzem hogy rámfog jönni a para de valahogy mégis lekezelem pl elkezdek telozni utána kap egyet az agyam elkezdek ph-t nézni vagy trippy videókat :D
9/13 A kérdező kommentje:
De amúgy ezt nemtudom elmondani mit érzek mert én addig szoktam szívni míg el nem ájulok vagy alszok. Volt olyan elájultam a székben és arra keltem hogy füstöl a nadrágom felálltam és elkezdett csavarodni minden vissza leültem kapcsoltam zenét és éreztem ahogy a lelkem elhagyja a testem becsuktam a szemem és tudtam barangolni más házakba stb
Hát de biónak az a lényege h kiszakít a valóságból. Végre nyugalom van, és megszűnnek a problémák. Igaz, az igazi füvet mostanában azért szeretem mert azzal tudok tévét nézni. A bióval csak elájultam. Most viszont keméynen be vagyok pálinkázva :D
2021. nov. 6. 17:17
Kapcsolódó kérdések: