Milyen vitaminokat ajánlanátok, valamint milyen hatással lenne rám az adott vitamin?
Az elmult időszakban elkezdtem szedni C-vitamint, sörélesztőt, valamint magnesium-ot....
Viszont nem tudom, hogy pontosan milyen hatással lesznek ezek rám a későbbiekben...
Szedem, mert tudom, hogy szüksége van rá a szervezetemnek.
Még milyen vitaminokat ajánlanátok? Milyen hatással vannak ezek a vitaminok a szervezetemre? Valamint ismertek olyan vitamint, ami konkrétan a vérkeringésem segítené elő?
És az gond, ha nem rendszerezetten szedem be őket, hanem akkor amikor épp időm van rá? És az gond, ha egyszerre szedem be?
Honnan tudod, hogy szükséged van rá, ha azt sem tudod mire valók?
Egyébként ilyenkor a C-, D- vitamin az általános. Ezeket érdemes szedni.
A vérkeringés javítására nem szoktunk vitamint szedni, hanem változatosan kell táplálkozni és akkor jut a szervezetedbe elegendő ásványi anyag amely pozitívan hat a cardiovascularis rendszerre.
De ha mindenképpen biztosra akarsz menni, akkor ajánlom a Supradyn-t. Abban minden benne van, csak figyelj oda, hogy egyél és igyál mielőtt beveszed mert abban mindenféle vitamin és ásványi anyag szerepel, amelynek különbözőek a felszívódási igényeik (leginkább a zsírban oldódóakra gondolok) és hasi bántalmakat okozhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!