Mekkora baj ha a vitaminokat nem minden nap azonos időpontban veszem be?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha tegnap bevettem este, és tegyük fel ma reggel veszem be, de holnap szintén este, vagy éppen délben. Ez mennyire baj? Vagy mikor a legjobb bevenni?
D vitaminról, DM hajvitaminról, és Magnéziumról van szó.
2021. jan. 4. 13:38
1/5 anonim válasza:
Semennyire. Egyszerre más vitaminnal bevenni nem mindig jó, mert nem fogadja be a szervezet, de az sem baj, ha nem mindennapi a fogyasztás
2/5 anonim válasza:
Ez nem fogamzasgatlo, szerintem bajt nem csinalsz vele. Viszont en azert szeretem reggel, mert ugy erzem, hogy picit tobb az energiam toluk, igy ezt estere elpazarolni felesleges lenne.
En c-vitamint, d-vitamint es kollagent szedek.
4/5 anonim válasza:
Amikor valaki nem ért hozzá, az az iskolában is kivizelte a tananyagot? Ugye hármaska?
5/5 anonim válasza:
Hatalmas baj. Hosszútávon halál lesz a következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!