Aki használ wc illatosító légfrissítőt, hová fújja?
Figyelt kérdés
A legtöbbre rá van írva, hogy káros belélegezni, csak jól szellőző helyiségben használható (+ esetleg az is, hogy a vízi élőlényekre káros), miközben pont általában olyan helyen "szükséges" használni, ahol a mellékhelyiség szellőzése nem a legjobb.
Tehát aki használ ilyet valahol, az hová fújja?
A levegőbe, vállalva az egészségügyi kockázatot?
A wc csészébe, ahol esetleg környezetkárosító hatása van és nem is olyan effektív?
A talajra, ahol foltot, néha habot képez és még kevésbé effektív? Esetleg levegőbe, de lefelé irányítva?
Vagy esetleg tudtok valami egészség- és környezetkímélő fajtát?
Tudom, hülye kérdés, de engem nyugtalanít, és itt legalább névtelenül kérdezhetek...
2021. nov. 2. 20:04
1/5 anonim válasza:
Lecsukom a wc tetejét és kilépek. Visszanyulok, befujok és becsülöm az ajtót.
3/5 anonim válasza:
Hátsó fertályomra, majd gatya gyorsan fel.
4/5 anonim válasza:
Segítek, a szó, amit nagyon keresel: hatékony, hatékonyság. Én a szellőzőnyílás elé, vagy a plafon felé, hogy hamar szétterjedjen. Az ilyen fapálcás kiadásokból van környezetbarát, mert van amelyik csak illóolajat oszlat el a levegőben, de azt nem fújni kell, hanem állandóan ott tartani. Illetve illóolajos cégeknek vannak különböző hatású légfrissítő kutyulmányaik, de olyan áron, hogy én azt kakaszag semlegesítésre biztos nem pocsékolnám.
5/5 anonim válasza:
bele a fosóba', ahonnan a büdös jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!