Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki használ wc illatosító...

Aki használ wc illatosító légfrissítőt, hová fújja?

Figyelt kérdés

A legtöbbre rá van írva, hogy káros belélegezni, csak jól szellőző helyiségben használható (+ esetleg az is, hogy a vízi élőlényekre káros), miközben pont általában olyan helyen "szükséges" használni, ahol a mellékhelyiség szellőzése nem a legjobb.

Tehát aki használ ilyet valahol, az hová fújja?

A levegőbe, vállalva az egészségügyi kockázatot?

A wc csészébe, ahol esetleg környezetkárosító hatása van és nem is olyan effektív?

A talajra, ahol foltot, néha habot képez és még kevésbé effektív? Esetleg levegőbe, de lefelé irányítva?

Vagy esetleg tudtok valami egészség- és környezetkímélő fajtát?

Tudom, hülye kérdés, de engem nyugtalanít, és itt legalább névtelenül kérdezhetek...

2021. nov. 2. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lecsukom a wc tetejét és kilépek. Visszanyulok, befujok és becsülöm az ajtót.
2021. nov. 2. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Becsukom. Bocs
2021. nov. 2. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hátsó fertályomra, majd gatya gyorsan fel.
2021. nov. 2. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Segítek, a szó, amit nagyon keresel: hatékony, hatékonyság. Én a szellőzőnyílás elé, vagy a plafon felé, hogy hamar szétterjedjen. Az ilyen fapálcás kiadásokból van környezetbarát, mert van amelyik csak illóolajat oszlat el a levegőben, de azt nem fújni kell, hanem állandóan ott tartani. Illetve illóolajos cégeknek vannak különböző hatású légfrissítő kutyulmányaik, de olyan áron, hogy én azt kakaszag semlegesítésre biztos nem pocsékolnám.
2021. nov. 4. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
bele a fosóba', ahonnan a büdös jön.
2022. jan. 12. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!