Hogyan fogyhatnék le? -160 cm vagyok 48 - 49 kiló És nem sportolok sajnos A hasamon látszik a 48 kiló bizonyos nagyobb része XD!
Meg azért a negyvennyolc kiló eloszlasa se mindegy
Mert valaki 48 kilosban is lehet izmos meg hájas
Fogynod semmiképpen sem de sportolj, táplálkozz egészségesen, ne koplalj!
Én 158 cm-hez voltam 45 kg és a hasam mindig nagy volt, amúgy vékony voltam. Azóta nagyon sokat sportolok, az életem részévé vált az edzés, a táplálkozásra is figyelek, de nem diétázok túlzottan, mivel még fejlődik a szervezetem. Most 162 cm-hez vagyok 46-7 kg körül, megváltozott a testösszetételem, több izom, kevesebb ,,háj", kockás a hasam, de még így is vékony vagyok. Szeretnék 48-50 kg-ra ,,felhízni", de izmot, hogy tartani tudjam az állóképességemet (alacsonyabb testzsírszázalékkal jobban megy nekem a futás is).
Szóval van rossz genetika (pl. nagy has, mindkét szülőm is ilyen), de nem legyőzhetetlen, csak akarni kell!
Na, ezért utálom én egyre jobban az orvosokat és ezért kételkedem a tudásukban is. Olyat mondani egy 160 centis naiv és hiszékeny kislánynak, hogy van rajta súly mikor csak 48-49 kg és hogy sok a 48 kg ehhez a súlyhoz. :O Az eszem megáll. Hova fajultak ezek a fehérköpenyesek? És te, kérdező meg el is hiszed neki, mert ő az orvos, biztos, hogy ő jobban tudja, mint mi itt Gyk, ugye?
Én a helyedben orvost váltanék és soha többé nem mennék hozzá.
Teljesen jó a súlyod a magasságodhoz, még akkor is, ha nem sportolsz semmit és nem figyelsz oda az egészséges étkezésre.
Én mikor 159 centihez voltam 50-51 kg, igaz én sportoltam és odafigyeltem az étkezésre nagyon jól néztem ki, izmos is voltam. Bár most 46-47 kg vagyok, kevésbé vagyok olyan izmos, mint régen, a formámat még tartom, viszont most vagyok 100%-ban megelégedve magammal. (Anyukám halála után lefogytam 2 kg-t, akkor lettem 48 kg.)
És remélem, hogy igazat mondasz kérdező és nem kamuzol. Remélem tiszta a lelkiismereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!