Van aki volt már itt covidos? Ha igen hogy élte meg és milyen volt? Tapasztalatok?
Voltam, tavasszal. Pár nap hőemelkedés és orrfolyás. Szokatlan tünet volt nekem a folytonos gusztustalan klóros vegyszerszag-érzés, a páromnak meg kiütései lettek.
Igazából a legjobban az viselt meg, hogy egész nap csörgött a telefon meg írogattak-hívogattak az aggódó rokonok, miközben dolgozni próbáltam volna. :D
Maga a karantén nekünk kellemes volt, végre kipihenhettük magunkat, el tudtuk intézni az ezer éve halogatott otthoni teendőket, nem kellett menni sehova.
Nem volt rosszabb mint egy sima megfázás. És jobb átesni rajta mint oltatni aztán az oltás után átesni mert akkor nagyon legyengül a szervezet, valamint az ér és keringés rendszeri betegekre pedig akár halálos is lehet az oltás.
Egészséges táplálkozás C és D vitaminok, mozgás a kulcs.
Mindenkinek jó egészséget!
Ez butaság, napokkal az oltás után estem át a betegségen, semmi komoly bajom nem lett. :D
Bocsi nem akartam általánosítani, természetesen nem szabályszerű hogy az oltás utáni covidtól bajod lesz. Csak sok ilyen eset volt amerikában és mivel én is ismerek ilyet elhiszem ezt a hírt, ezért úgy gondolom nem éri meg kockáztatni..
Valalmint azt is bizonyították már amerikai orvosok hogy a mutálódott vírus az oltottakban alakul ki.
Édasanyámnak megmondta az orvosa hogy mivel szív és érrendszeri beteg valószínűleg bele halna az oltás mellékhatásaiba. És ezt is elhiszem mert a vakcina kicsi vérrögöket képez mindenkinél.
Ettől függetlenül persze mindenkinek maga döntése, csak az nagyon bosszant hogy nem tájékoztatják az embereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!