Szeretnék itthon pszichológiát tanulni, ti milyen könyveket ajánlatok amivel az alapokat megtanulhatom?
Huu nem jut eszembe azoknak a könyveknek a címe amit tanítóképzőn ajánlott olvasmányként olvashattunk. De volt szociál pszihológiai könyv is mert azt is tanultuk, mind a kettő jó vastag A4-es könyv volt és külföldi volt a szerző emlékeim szerint.
Azok jó könyvek voltak.
Abba az időbe hajnaltól éjszakáig ébren lenni se volt egyszerű. Volt hogy 6-ig voltunk iskolába, utána későn értem haza, és utána meg hajnali 2-kor keltem. :)
Szóval így talán érthetőbb hogy miért nem emlékszem a címére és a szerzőre, de próbáltam keresni interneten, csak jeleztem hogy külföldi szerzők között is vannak nem unalmas könyvek is.
5-ös, 6-os vagyok.
Engem leginkább a sport pszihológia, a motíváció, belső motíváció érdekel most, hogy rávegyem magam a sportra :), de van ilyen könyvem is, majd elő kell vennem újra, és az állatorvoslás kapcsán lévő pszihológia érdekel, pl. kutya tartás, macska tartás, ló tartás pszihológiája emberi oldalról, és az állattartás pszihológiai oldalának története, de én tudom hol keressem. :)
* Illetve javítom ami van könyvem azt sporthoz is lehet használni.
De tudom hol keressek ilyen könyveket.
Amugy én a helyébe pl. Allan Peace könyvét is olvasnám, bár az leginkább az emberi testbeszédről szól, de egy testbeszéd nem info, testbeszéd csoportoknál lehet következtetni az illető lelki állapotára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!