Felnőtt nőre vonatkoztatva mekkora az átlagos egészséges pajzsmirigy méret mm-ben megadva?
Én senkibe sem kötöttem bele.
Pusztán jeleztem, hogy mi a kérdés pontosan. Azért jeleztem, mivel kizárólag az a kérdés és az arra adott válasz érdekel, nem másik.
A következő hozzászólók célozgattak, hogy hipochonder lennék.
Tehát akkor ki is szólt be?
Engem nem zavar, hogy te nem tudod elviselni, hogy nem a kérdésemre válaszoltál. A nem beszólásomat beszólásnak vetted, aztán te beszóltál. Magadból indulsz ki.
Senkit nem ugattam le. Ellentétben veled. Személyeskedtél az előző kommentedben is.
A pontos megfogalmazás nem egyenlő az ugatással.
A beszólásaid pedig téged minősítenek és a jelzők is, amiket írtál.
Amúgy miért érdekel ennyire?
Ez tényleg hipochondria vagy az lesz belőle.
Egyszerűen feltettem egy kérdést. Az már a "miért érdekel ennyire" kategóriába tartozik?
Ennyi erővel az összes kérdezőtől meg lehetne kérdezni, hogy "miért érdekel ennyire"?
Egyébként meg olyan szinten nem érdekelt, hogy április ban voltam az ultrahangon és csak most tettem fel a kérdést... valamint most vettem észre, hogy a beutalóim lejártak, ami azt jelenti hogy három hónapnál régebbiek.
Szóval nagyon bebuktátok a hipochondriával való vádaskodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!